Nicolae Bănicioiu vrea
Actualitate

Nicolae Bănicioiu vrea să se spovedească

Nicolae Bănicioiu vrea ca guvernul să deschidă lăcașurile de cult cât mai repede cu putință. El este nemulțumit că ministrul de interne nu-și asumă începerea slujbelor.

„Eu cred ca lucrurile stau altfel : adica autoritatile trebuie sa si asume deciziile ,nu sa tot treneze in indecizie lasand totul la latitudinea destinului. Cred ca este bine sa amintim si sa subliniem importanța bisericii în viețile noastre.” spune Bănicioiu.

El este de părere că biserica este foarte apropiată de oameni și de nevoile acestora. „După ce am văzut numeroase apeluri ale bisericii către autorități , tin sa atrag atentia ca biserica este o instituție mult mai apropiată de nevoile oamenilor si mult mai personală. In timp de pandemie (boala) si seceta , cred ca misiunea bisericii este una aparte pentru societatea în care trăim. ” spune politicianul.

Nicolae Bănicioiu vrea ca oamenii să se ducă la biserică în același fel în care se duc la magazine. El este de părere că bisericile pot să fie redeschise.

„Sa nu uitam ca viata este un dar de la Dumnezeu iar din povestirile colegilor mei , medici , mereu am inteles ca Dumnezeu are întotdeauna ultimul cuvânt.” își încheie Bănicioiu argumentația pentru pioșenie.

Nicolae Bănicioiu a intrat în ultimele luni din mandatul de deputat. El a fost ministrul sănătății înainte de tragedia de la Colectiv și ministrul Sportului în guvernul Ponta 2. În 2017 a demisionat din PSD și l-a urmat pe Ponta la ProRomânia.

Related posts

Banicioiu face reclamă pentru o firmă din Arad

Alina Angelescu

Nicolae Bănicioiu, fostul ministru al Sănătății, rămâne fără imunitate parlamentară

Andrada Ionescu

Bănicioiu vorbește despre al treilea val coronavirus

Alina Angelescu

Nicolae Bănicioiu, cercetat pentru corupție. Fostul ministru este acuzat că a luat mită aproape 4 milioane de lei

Andrada Ionescu

Nicolae Bănicioiu dă vina pe cei de la PNL pentru numărul uriaș de cazuri coronavirus

Alina Angelescu

Cristian Rizea: am luat șpagă și am împărțit banii cu Bănicioiu

Andreea Cristescu

Leave a Comment