Orlando Teodorovici vrea
Actualitate

Orlando Teodorovici vrea consum, nu investiții

Eugen Orlando Teodorovici vrea măsuri economice ca în Bulgaria, Ungaria sau Slovacia. El crede că niciuna dintre măsurile luate de actualul guvern nu este bună.

„Atât timp cât Cîțu și Orban se lamentează în defavoarea economiei românești, vecinii noștri chiar iau măsuri pentru repornirea economiilor naționale. Ei au deja în implementare pachete economice importante, care merg până la 15-18% din PIB. În timp ce Cîțu se laudă cu o intenție de doar 3-4% din PIB” susține fostul ministru pe Facebook.

Teodorovici este nemulțumit că Florin Cîțu alege investițiile în defavoarea creșterii consumului. „Între investiții și consum alege stimularea investițiilor; în traducere liberă, orice măsură de creștere a veniturilor, precum cea de creștere a punctului de pensie cu 40% prevăzută de la 1 septembrie 2020 pălește de frica agențiilor de rating” susține senatorul.

Într-o postare în care Orlando Teodorovici vrea să fie ironic el concluzionează că singura scăpare este schimbarea guvernului. „Acum zic și eu: într-adevăr, să nu fim pesimiști. Să sperăm că vom scapa curând de acest guvern incompetent” concluzionează Teodorovici.

În perioada în care era în opoziție, actualul ministru de finanțe a reproșat PSD tocmai încurajarea consumului. Cîțu a arătat în repetate rânduri că politica economică a PSD a fost dezastruasă. Susținerile lui au fost confirmate de agențiile internaționale de rating.

Related posts

Florin Cîțu, apel pe Facebook împotriva PSD: „Trebuie să-i oprim”. Ce a blocat PSD în comisii

Constantinescu Gabriel

Controlul la Primăria Capitalei a început. Ministrul Florin Cîțu: „În ultimii zece ani, nimeni n-a mai călcat pe acolo”

Constantinescu Gabriel

Florin Cîțu, explicații după ce și-a depus mandatul: „Cum ar fi fost să-mi zică mie Olguța Vasilescu ‘Cu votul meu te-am făcut premier’?”

Plata pensiilor și a salariilor ar avea probleme. Sunt excluse însă creșterile de taxe și impozite

Constantinescu Gabriel

Orlando Teodorovici acuză militarii

Alina Angelescu

Moțiunea simplă împotriva lui Florin Cîțu este votată în plen. „Sunt criminali” spune ministrul de finanțe

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment