Nicuşor Dan a venit, miercuri, cu o explicaţie halucinantă pentru problema caloriferelor reci din Bucureşti. „E o chestiune de fizică, căldura care ajunge, nu ajunge”, a fost declaraţia primarului.

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, le-a spus jurnaliştilor, într-o conferinţă de presă, că sunt puţini bucureşteni care au probleme cu căldura şi cu apa caldă şi a încercat să explice problema.

„E o chestiune de fizică. Dar azi e bine. Dacă vă uitați pe harta de termoficare, o să vedeți că sunt puține probleme, citat de Antena 3.

Sunt persoane care sunt afectate de avarii și sunt persoane, mult mai multe, 95-96-97% dintre bucureșteni, care nu au probleme”, a declarat Nicuşor Dan.

De asemenea, edilul a explicat de ce bucureştenii au mai puţină căldură atunci când este frig afară, fiind un fenomen pe care îl pune pe seama fizicii.

„Pentru că e nevoie de mai multă căldură și aceea care ajunge nu ajunge. E simplu, e fizică.

Când e cald afară se pierde, dar cea care nu se pierde și ajunge, e suficientă. Când e frig afară tot se pierde, dar cea care ajunge nu ajunge la toată lumea”, a afirmat primarul general al Capitalei.

În plus, Nicuşor Dan le-a recomandat oamenilor să-şi plătească facturile şi a declarat că lucrările pentru corectarea avariilor se află în desfăşurare.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *