Nicușor Dan și-a ales sediu de campanie Magazinul București
Actualitate

Nicușor Dan și-a inaugurat sediul de campanie într-un loc istoric al Bucureștiului

Nicușor Dan și-a ales sediu de campanie Magazinul București, considerat un loc simbolic pentru Capitală. Nicușor dan este principalul contracandidat al Gabrielei Firea la alegerile locale, sprijinit de PNL și USR-PLUS.

„În mod special am vrut să alegem un loc simbolic pentru Capitală – magazinul Bucureşti. E un magazin construit în interbelic şi naţionalizat în 1948, refolosit ca magazin în perioada comunistă şi lăsat să se distrugă în perioada post-comunistă, reconstruit după cum vedeţi de nişte investitori privaţi. Este simbolic pentru ceea ce vrem să facem cu Bucureştiul. Trebuie să reconstruim acest oraş care a fost distrus în perioada comunistă şi postcomunistă, pentru că nu suntem decât la doi ani de 10 august şi, deşi suntem la 30 de ani de la Revoluţie va fi o campanie în care va fi din nou o luptă între comunism şi anticomunism. Am ales să ne facem sedul de campanie aici, pentru că suntem practic la kilometrul zero al Bucureştiului”, a spus Nicuşor Dan la inaugurarea sediului său de campanie.

Nicușor Dan și-a ales sediu de campanie. Magazinul București este situat pe bulevardul Ion C. Brătianu la nr. 36. La evenimentul inaugurării sediului de campanie a fost prezent și premierul Ludovic Orban, care a subliniat că formaţiunile politice care îl susţin pe Nicuşor Dan s-au unit pentru a aplica un program menit să rezolve „toate problemele grave acumulate în cei 12 ani de administraţie PSD”.

Nicușor Dan a precizat că bucureştenii au cerut această alianţă între PNL şi USR-PLUS care să scape Capitala de administraţia dezastruoasă a PSD.

Related posts

Nicușor Dan și-a găsit un aliat în Tăriceanu. Ar putea fi susținut de ALDE în cursa pentru București

Constantinescu Gabriel

Nicușor Dan, bruiat de mașinile de salubritate în timpul conferinței de presă. Jurnaliștii au fost stropiți cu dezinfectant

Constantinescu Gabriel

Traficul din București va fi rezolvat în doi ani, promite Nicușor Dan

Constantinescu Gabriel

Bucureștenii vor avea apă caldă și căldură la iarnă, promite Nicușor Dan

Constantinescu Gabriel

Victor Ponta intenționează să se lupte cu Nicușor Dan și Gabriela Firea pentru Primăria Capitalei. Ce se va întâmpla la sectoare

Constantinescu Gabriel

Metroul de suprafață pe infrastructura CFR, proiectul lui Nicușor Dan

Alina Angelescu

Leave a Comment