Nicușor Dan și Clotilde Armand au făcut „dezastru” în București
Nicușor Dan și Clotilde Armand au făcut „dezastru” în București

Nicușor Dan și Clotilde Armand au făcut „dezastru” în București, consideră liderul PSD Marcel Ciolacu. Mai exact, „Bucureștiul e un dezastru” spune președintele partidului, atacându-i pe primarii opoziției.

„Am văzut-o pe Clotilde, care a fost de un ridicol enorm. Nu are capacitatea de a administra cel mai bogat sector, vii tu USR-ul care vii cu progresul, digitalizarea și vrei să treci prin buget să împarți bani la cetățeni, fără să conteze veniturile, să dea așa câte 1.000 de lei”, a spus social-democratul.

În același timp, Ciolacu a spus că PSD a venit cu programe sociale bine calculate. De asemenea, în ceea ce îl privește pe primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, liderul social-democraților susține că „trebuia să își dea demisia de mult, să plece acasă”.

Nicușor Dan a blocat toate investițiile, a mai spus liderul PSD, potrivit PsNews. „Toate lumea e în instanțe. Dacă vrei să pui o ordine, ți-aduci arhitect, mi se pare că în perioada interbelică se candida cu arhitectul șef, așa trebuia să rezolve Nicușor, prin direcțiile din primărie, nu să blochezi tot. Nicușor nu are nicio coerență, nu a rezolvat nimic, a blocat tot”.

La alegerile din 2024, Gabriela Firea va fi candidatul PSD pentru Primăria Capitalei. În plus, liderul social-democrat a explicat că va modifica statutul partidului și cei care doresc să candideze la funcții vor avea nevoie de voturile tuturor filialelor din țară.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *