Liderii PSD se gândesc să îi retragă sprijinul politic Gabrielei Firea, luni

Încă de la începutul scandalului ”azilele groazei”, Gabriela Firea s-a lansat în declarații evazive, încercând să se disocieze de principalii vinovați ai acestui scenariu halucinant demontat de procurorii DIICOT. Printre aceștia, două personaje apropiate Gabrielei Firea, implicate în afacerea destructurată de procurori, au fost Ștefan Godei – fostul președinte al Asociației Sf. Gabriel cel Viteaz – și Ligia Enache, consiliera acesteia.

Sursele Gândul mai dezvăluie că Godei era folosit de Gabriela Firea ca șofer și la Ministerul Familiei, cu toate că el nu figurează în grila de salarizare a instituției, ci este plătit din banii încasați de Gabriela Firea ca senator.

Surse Gândul au indicat, totodată, și că relația dintre Ștefan Godei și Ligia Enache, consiliera Gabrielei Firea, era una cu totul ”specială”.

”Toți apropiații știu  Ligia avea o relație specială cu Godei, era o chestie cunoscută de tot anturajul. Așa se explică, de altfel, cum era el lipit de Ligia și Gabi Firea. Ligia și Godei erau toată ziua împreunăstăteau în același birou. Au făcut împreună multe deplasări externe, când spun  erau apropiați, spun super-apropiați”, a declarat, în exclusivitate pentru Gândul, o persoană din anturajul celor trei.

Omul bun la toate

Însă asta nu este totul, fiindcă această relație are ramificații care zugrăvesc un adevărat ”portret de familie”, în pofida declarațiilor contrare ale Gabrielei Firea.

Ștefan Godei fost, în ultimă instanță, ”omul bun la toate” pentru Gabriela Firea, ”umbra” care a urmat-o nedezlipită de-a lungul timpului, cu toate că aceasta a făcut tot posibilul, în ultima perioadă, să se dezică de el.

  • Potrivit surselor Gândul, Ștefan Godei a apărut chiar și pe statele de plată ale echipei de fotbal FC Voluntari, echipă finanțată chiar de primăria condusă de Florentin Pandele, soțul actualului ministru al Familiei.
  • Din informațiile obținute de Gândul reiese foarte clar că Ștefan Godei nu a fost doar un simplu șofer în preajma Gabrielei Firea, ci și un apropiat implicat în viața politică, ocupându-se până și de comunicarea mesajelor politice ale acesteia, iar imaginile prezentate mai jos sunt elocvente și o contrazic pe Gabriela Firea.

Frăția de netăgăduit dintre Gabriela Firea și Ștefan Godei

Gândul prezintă fotografii care arată, practic, frăția de netăgăduit dintre Gabriela Firea și Ștefan Godei, suspect în scandalul ”azilelor groazei”, pionul principal din această rețea infracțională destructurată de DIICOT.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *