Parlamentul a fost luni scena unui nou scandal care i-a avut ca protagoniști pe George Simion și Diana Șoșoacă. Cea din urmă a fost nemulțumită că nu i s-a dat cuvântul, dar și pentru că i s-a spus să poarte masca de protecție. De partea cealaltă, liderul AUR i-a supărat pe colegii săi cu filmările pe Facebook, potrivit Digi 24.

Liderul deputaţilor AUR, George Simion, a anunţat, luni, în plenul Camerei Deputaţilor, că va continua să facă live-uri din sala de şedinţe până când Curtea Constituţională se va pronunţa asupra modificărilor aduse Regulamentului.

„Tocmai mi-aţi interzis să fac live-uri pe Facebook de aici, de la tribuna Parlamentului, şi vreau respectuos să vă spun că, până se va pronunţa Curtea Constituţională, voi continua să fac live-uri pe Facebook şi sper să nu mă sancţionaţi foarte grav. Mai cu milă, mai cu milă, pentru că ai noştri colegi de la PNL tocmai au propus sancţionarea mea. Hai să vedem ei cum vor fi sancţionaţi! Domnul Fălcoi a spus că sunt drogat sau par drogat”, a afirmat George Simion.

„Este Ziua îndrăgostiţilor, credeam că vom marca altfel această relaţie de iubire dintre noi, probabil că mai după-amiază ne vom comporta puţin mai romantici”, a replicat vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Daniel Suciu, preşedinte de şedinţă.

Alina Gorghiu: Cămașa de forță este disponibilă inclusiv pentru doamna Șoșoacă

Scandal a fost și în Senatul României, acolo unde protagonista a fost senatoarea Diana Șoșoacă. Aceasta s-a certat cu Alina Gorghiu, președinta de ședință, și cu Nicoleta Pauliuc, senator PNL:

Nicoleta Pauliuc – senator PNL: Nu mai daţi cuvântul pe procedură celor care nu sunt…

Diana Şoşoacă – senator neafiliat: De ce? Unde zice aşa ceva?

Nicoleta Pauliuc: Asta e legea, ne place sau nu.

Diana Şoşoacă: Dumneavoastră faceţi legea?

Alina Gorghiu: Haideți, doamnă, că nu e circ aici. Nu aveți mască. Vă invit afară, puneți-vă masca! i-a spus Alina Gorghiu, care apoi s-a adresat colegei Nicoleta Pauliuc: Doamna Pauliuc, ați mai făcut sesizare la 112! (…) Țipați afară, stimată doamnă, că ne dor urechile. Mulțumesc pentru amabilitate, rog chestorii să scoată oamenii care urlă în sala de plen. Dacă nu, vă invit să sunați la 112, cămașa de forță este disponibilă inclusiv pentru doamna Șoșoacă”, a încheiat Alina Gorghiu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *