O cheie de campanie este temerea ministrului muncii, Raluca Turcan
O cheie de campanie este temerea ministrului muncii, Raluca Turcan

O „cheie de campanie” este temerea ministrului muncii, Raluca Turcan, care speră ca subiectul alocațiilor să nu fie folosit în campania internă din interiorul PNL. La acest moment se află în competiție pentru fotoliul de președinte al partidului Ludovic Orban cu premierul Florin Cîțu.

Subiectul proiectului privind alocațiile nu ar trebui să cadă victima competiției interne din interiorul PNL, a spus Raluca Turcan, care a atras atenția că Parlamentul nu a susținut proiectul propus de către Guvern.

Cheie de campanie, în opinia Ralucăi Turcan. „În privința alocațiilor, proiectul pe care îl vom adopta în Guvern va fi prezentat, în același timp vreau să vă zic că aici am un mare semn de întrebare și anume de ce majoritatea parlamentară nu s-a sincronizat cu poziția guvernului și lucrul acesta ar trebui să ne dea de gândit.

Sper să nu existe o cheie de campanie internă, inclusiv în subiectul legat de alocații. Majoritatea parlamentară are obligația să susțină poziția Guvernului, bugetul adoptat de Guvern și asumat de guvern pentru a duce la bun sfârșit reformele”, a declarat ministrul Muncii, Raluca Turcan, citată de B1TV.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *