O senatoare USR cere demisia conducerii: „Scor dezastruos. Aroganța și nepotismul ne-au adus aici”
O senatoare USR cere demisia conducerii: „Scor dezastruos. Aroganța și nepotismul ne-au adus aici”

O senatoare USR cere demisia conducerii. Senatoarea USR Florina Presadă spune, luni, că vina pentru scorul obţinut la alegeri aparţine conducerii, care „a sabotat, prin deciziile sale, entuziasmul” susţinătorilor USR PLUS.

Într-un mesaj postat luni pe Facebook, Florina Presadă cere demisia conducerii USR-PLUS, spunând că alianța a înregistrat un scor dezastruos la alegerile parlamentare de duminică.

USR a reușit să obțină doar 15,44% la alegerile parlamentare de ieri, unde PSD s-a situat pe primul loc cu 29,83%, iar PNL a venit pe locul doi cu 24,66%.

Presadă: ”Scor dezastruos. Domnilor Barna, Năsui, Ghinea, Voiculescu, aroganța și nepotismul ne-au adus aici”

UN SCOR DEZASTRUOS PENTRU ALIANȚA USRPLUS. LA FEL CA TOATE CELELALTE REZULTATE ELECTORALE DE LA EUROPARLAMENTARE ÎNCOACE. ȘI ACELAȘI REFUZ AL REALITĂȚII DIN PARTEA CONDUCERII PARTIDULUI. DOMNILOR BARNA, NĂSUI, GHINEA, VOICULESCU ȘI CEI CARE SUNTEȚI ÎN ACEASTĂ GAȘCĂ, AROGANȚA VOASTRĂ ȘI NEPOTISMUL NE-AU ADUS AICI! ABSENTEISMUL TOT DE AICI NI SE TRAGE, NU NUMAI REZULTATUL ELECTORAL MIC. ALEGĂTORII NOȘTRI ȘI ROMÂNII NE-AU CITIT, NU ÎI PUTEM PĂCĂLI CU VORBE GOALE!”, SCRIE SENATOAREA FLORINA PRESADĂ.

Senatoarea Florina Presadă acuză rezultatul politicii ”de gașcă, bazată pe suspendări și excluderi, pe marginalizarea oricărei voci critice și promovarea oamenilor loiali găștii de la conducere, fără niciun fel de interes pentru oameni și alegători”, și cere conducerii asumarea.

”În acest moment ne lipsește un lucru fundamental pentru o politică onestă: ASUMAREA. Vina pentru acest scor e a conducerii care a sabotat, prin deciziile sale, entuziasmul susținătorilor USRPLUS. Demisia voastră și promovarea meritocrației și democrației interne sunt singurele modalități prin care putem arăta că nu facem politică în interesul găștii din partid. Asta așteaptă susținătorii noștri”, mai spune Presadă.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *