Olguta Vasilescu

Lia Olguța Vasilescu (PSD) și-a depus candidatura la Primăria Craiova. În ultima vreme, fostul primar al Craiovei s-a lăudat cu realizările din perioada mandatului acesteia.

„Astazi, mi-am depus candidatura la Primaria Craiovei! Am alaturi de mine o echipa redutabila, formata din personalitati de forta ale orasului, din mediul academic, mediul de afaceri si din profesionisti ai administratiei locale si centrale.”, spune ea într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Mai mult, Vasilescu spune că îi are alături și pe colegii de la București. „Faptul ca si echipa mea de la Bucuresti vine alaturi de mine in Consiliul Local este o garantie ca, in urmatorii patru ani, toti ne vom mobiliza pentru a dezvolta Bănia.”, continuă aceasta.

Fostul primar al Craiovei spune că a reușit să schimbe orașul, așa cum și-a și propus. „In urma cu opt ani, am candidat sub sloganul „Craiova meriti mai mult!”. Si am reusit sa schimbam fata orasului! Cati credeau ca vom avea stadionul sau spitalul promise, ca parcurile vor fi premiate la nivel national pentru modul in care au fost reabilitate sau ca vom avea cel mai frumos centru istoric din Romania?„, adaugă ea.

Lia Olguța Vasilescu și-a depus candidatura și are așteptări mai mari decât de la mandatul trecut. „Cu siguranta, Craiova merita totul, dar va trebui sa imi dea Consiliul Local, astfel incat transformarile sa fie cel putin la fel de spectaculoase ca si mandatul trecut!”, încheie aceasta.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *