Image default
Actualitate

Florin Cîțu va demite orice alt ministru care îl atacă. Reacția după afirmațiile lui Cătălin Drulă

Orice ministru care atacă Guvernul sau premierul va fi demis, avertizează Florin Cîțu. Premierul spune că nu va ezita să ia o decizie în acest caz.

Când un ministru mai atacă prim-ministrul, pleacă imediat acasă”, ar fi spus Cîțu, potrivit unor surse participante la discuții, citate de Digi24

Prim-ministrul spune că „există un singur premier” și că miniștrii nu sunt evaluați la PNL, USR PLUS sau UDMR. „Nu se poate să fim și la putere, și în opoziție”, a mai spus Cîțu, cu referire la partenerii din USR PLUS.

Orice ministru recalcitrant va fi demis. Și președintele PNL, Ludovic Orban, a luat cuvântul și i-a transmis lui Cîțu că partidul îi susține decizia de demitere a lui Vlad Voiculescu: „Decizia este salutară. Am rugat de două ori în ședințele Coaliției să îl schimbe pe Vlad Voiculescu. A fost o catastrofă de management la ministerul Sănătății”, a spus Orban, potrivit surselor citate.

Despre Vlad Voiculescu, Florin Cîțu spune că a administrat prost ministerul. „Ce descoperim la Ministerul Sănătății este îngrozitor. Trebuie să verificăm cum au fost făcute bugetele, numirile”, le-ar fi transmis Cîțu.

Nu vreau să mai intru în conflict, dar data viitoare nu mai aștept nimic. Orice membru al Guvernului care își atacă premierul, pleacă acasă”, a mai spus Cîțu, cu referire la declarația ministrului Transporturilor Cătălin Drulă care a spus despre Cîțu că e „un zombie politic”.

După ședința Biroului Executiv Național, liderii partidelor se vor întâlni la ședința Coaliției, programată pentru ora 17, pentru a discuta despre tensiunile dintre PNL și USR PLUS.

Citește pe aceiași temă

Dan Vîlceanu: E foarte puțin probabil ca în PNL să mai putem discuta despre un guvern cu USR PLUS

Andrada Ionescu

Florin Cîțu a povestit sâmbătă, într-o conferință de presă, episodul petrecut în urmă cu peste 20 de ani în Statele Unite, când a fost prins beat la volan

Andrada Ionescu

Marcel Ciolacu tună și fulgeră după tragedia de la Babeș: „Moare lumea și ei stau și hăhăiesc pe la televizor”

Constantinescu Gabriel

Lasă un comentariu