Parcagii ilegali din București au fost amendați de polițiștii locali
Parcagii ilegali din București au fost amendați de polițiștii locali

Parcagii ilegali din București au fost amendați de polițiștii locali. Trei persoane care le cereau bani șoferilor pentru parcare în București au primit amenzi joi, a informat Poliția Locală.

Cele trei persoane amendate de polițiști solicitau ilegal bani șoferilor care voiau să parcheze, pe Șoseaua Colentina și pe strada Dr. Grozovici. Reprezentanții Poliției Locale au precizat că aceste persoane nu erau angajate ale primăriei.

Cele trei persoane, parcagii ilegali, au fost prinse de polițiștii locali în timp ce solicitau taxă de parcare în zone aglomerate ale Capitalei, relatează Digi24.

„Polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au sancționat ieri trei persoane, care ofereau locuri de parcare în mod ilegal, percepând taxă, în zona Sos. Colentina și Str. Dr. Grozovici, cu amenzi în valoare de 500 lei, conform Legii 61/91 rep. privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice”, au anunțat reprezentanții Poliției Locale.

Polițiștii le recomandă cetățenilor să se informeze și și să nu ofere bani persoanelor care administrează locuri de parcare în mod ilegal.

Leave a comment

Lasă un răspuns