O petrecere cu poker și alcool a fost spartă de un consilier local
O petrecere cu poker și alcool a fost spartă de un consilier local

O petrecere cu poker și alcool a fost spartă de un consilier local, la primăria din Grecești, Dolj. Chiar primarul și câțiva angajați petreceau de zor, dar au plecat atunci când au sesizat că sunt filmați. Consilierul local care a filmat întâmplarea a chemat Poliția.

Petrecere cu poker și alcool. Edilul şi câţiva angajaţi ai Primăriei din Greceşti au dat un chef, în plină pandemie, chiar în instituție. Era aproape de ora când toți cetățenii din țară trebuie să rămână în case, 22.

Uitaţi angajaţii Primăriei, noaptea stau în Primărie. Uitaţi adevărul! Se pare că nimeni nu-şi face treaba niciodată. Este ora 22.00, în timp ce cetăţenii stau în casă, angajaţii Primăriei… Sunt şi eu curios să văd ce fac sus. Joacă poker, beau…” transmitea în direct pe consilierul, pe rețelele de socializare, relatează B1TV.

Imediat ce petrecăreţii au văzut că sunt filmaţi, au început să plece de la chef rând pe rând. Primul care a plecat de la petrecere a fost chiar primarul din comună. Deranjat ca s-a spart cheful, el l-a jignit pe cel care îl filma.

– Domnule primar ce aţi făcut la ora asta în Primărie?

– E treaba dumneavostră?

– Da, este ora 22.00, domnule primar, cetăţenii stau în casă, magazinele s-au închis la ora 21.00.

– Dacă eşti nesimţit stai în…

– Eu vă întreb ce faceţi aici, domnule primar?”

Daviţoiu Nicolae Andrei, consilier în aceeasi comună, a sesizat Poliția printr-un apel la 112. În acest caz s-a deschis o anchetă.

Bună seara. Angajaţii Primăriei joacă poker, acum au plecat. Opt, zece, nu ştiu. Acum au început să plece când ne-au văzut, au ieşit, ies. Dacă nu, eu pot să dau şi declaraţie cu toţi care au fost. Daviţoiu Nicolae Andrei, sunt chiar consilier aici în comună. Da, sunt băuţi toţi şi au plecat cu maşinile” a relatat el operatorului de la Poliție.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *