Petrecerea jandarmilor. 35 de jandarmi din Brașov au dat o petrecere
Petrecerea jandarmilor. 35 de jandarmi din Brașov au dat o petrecere

Petrecerea jandarmilor. 35 de jandarmi din Brașov au organizat o petrecere în cinstea șefului care ieșise la pensie, cu șampanie și confetti, fără măști și distanțare socială. Totul s-a aflat după ce au făcut și o poză de grup, astfel că toți cei care apar acolo sunt cercetați disciplinar.

Imaginile au apărut și pe rețelele sociale, și se poate observa, în afară de lipsa măștilor de protecție- pentru care jandarmii amendează populația- că stăteau aproape unii de alții, iar la poza de grup erau practic lipiți unul în altul, relatează Digi24.

Conducerea Inspectoratului de Jandarmerie Brașov a anunțat o comisie de anchetă în acest caz.

Petrecerea jandarmilor. „Am luat la cunoştinţă despre manifestarea care a avut loc în unitatea noastră. Astfel, în seara zilei de 28 februarie, la ieşirea din misiune, efective din cadrul unei subunităţi mobile, pe fondul trecerii în rezervă a şefului ierarhic, i-au adus acestuia mulţumiri pentru activitatea depusă în calitate de militar, fapt materializat prin aclamaţii şi urări. În ceea ce priveşte atitudinea cadrelor militare de a se manifesta fără respectarea măsurilor de protecţie individuală la nivelul unităţii noastre s-a stabilit o comisie pentru a verifica acest fapt şi pentru a se lua măsurile legale care se impun”, a transmis Județean de Jandarmi Braşov.

Poliția Română este zguduită de un scandal în acest moment, după ce opt polițiști de la Secția 16 din București au fost reținuți și duși în fața magistraților pentru arestare preventivă, după ce au bătut și umilit doi tineri care le-au atras atenția că nu purtau mască.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *