Plafonarea prețurilor este o intervenție comunistă a statului

Plafonarea prețurilor este o intervenție comunistă a statului, consideră Viorel Cataramă. Omul de afaceri spune că statul poate compensa diferența de prețuri dintre valoarea oferită populației in prețurile de pe piață din taxe si impozite.

Ar trebui să avem o impozitare corectă în așa fel încât prețurile la energie și gaze să fie reglate din impozite, nu din intervenția comunistă de plafonare a prețurilor, a explicat Viorel Cataramă miercuri seară, într-o intervenție B1TV.

Omul de afaceri consideră că prețul la energie și gaze reprezintă cea mai arzătoare problemă cu care se confruntă societatea românească la acest moment.

Cea mai arzătoare este prețul la energie și gaz, după părerea mea, și sunt foarte mulțumit că i-am auzit astăzi și pe domnul Ciolacu, și pe domnul Popescu, ministrul Energiei, vorbesc de impozitare, supraimpozitare. Ar fi perfect, dar nu cred că se va întâmpla asta și cred că vom ajunge tot la plafonare, ceea ce va fi un dezastru pentru bugetul țării, dar nu discut, spun că ar trebui să avem o impozitare corectă în așa fel încât prețurile să fie reglate din impozite, și nu din intervenția comunistă asupra prețurilor de plafonare”, a spus omul de afaceri.

Întrebat dacă este o intervenție comunistă ceea ce avem în vigoare acum, el a adăugat: Plafonarea? Comunistă. Gândiți-vă cum a funcționat plafonarea prețurilor în comunism și ce rezultate a avut pe termen mediu și lung”.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *