Image default
Actualitate

Poliția locală sector 1 va fi reorganizată

Consilierii locali au decis: Poliția locală sector 1 va fi reorganizată. Proiectul propus de primarul sectorului 1 a fost aprobat.
„Grupul infracțional care a condus până acum Poliția Locală a Sectorului 1 a fost învins. De astăzi începe adevărata reformă a acestei instituții”, a anunțat Clotilde Armand.
În ședința care a avut loc joi, 25 februarie, Consiliul Local al Sectorului 1 a aprobat reorganizarea Poliției Locale. Proiectul a fost aprobat „cu o largă majoritate: 18 voturi pentru, 6 abțineri și 2 voturi împotrivă”, precizează Armand.
Prin acest proiect, sunt reduse substanțial funcțiile de conducere din cadrul Poliției Locale. În plus, sunt eliminate suprapunerile de atribuții. Totodată,  sunt comasate activitățile similare și optimizate activitățile structurilor de ordine publică și de inspecție.
„Reorganizarea Poliției Locale era o problemă de siguranță națională în condițiile în care o parte dintre cei care poartă uniforma de polițist făcuseră pact cu Mafia și aveau o agendă personală, diferită de cea a cetățeanului. Doresc să le mulțumesc consilierilor locali care au decis să lucreze pentru cetățeni și nu împotriva lor. Grupul infracțional care a condus până acum Poliția Locală a Sectorului 1 a fost învins. De astăzi începe adevărata reformă a acestei instituții”, a punctat primarul sectorului 1.

Related posts

Ce a găsit Clotilde Armand în birou după prima zi de lucru la Primăria Sectorului 1: Gaură de 700 de milioane de lei şi un baston de poliţist (FOTO)

Andrada Ionescu

Clotilde Armand: O mare companie abonată la bani publici în Sectorul 1 a încercat să ne factureze recent servicii la suprapreț. Așa… niște zeci de milioane în plus

Andrada Ionescu

Nicușor Dan „speră” ca la sectorul 1 Clotilde Armand să rezolve problema gunoaielor. „Primăria trebuie să plătească operatorului acel serviciu”

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment