Victor Florescu
Numirea lui Victor Florescu în funcția de administrator public al sectorului 2 a generat o serie de reacții negative. Primarul Radu Mihaiu îi ia apărarea și spune că este un bun profesionist.
„Împotriva lui Victor Florescu, administratorul public de la Sectorul 2, s-a pornit o campanie furibundă, nemeritată și nefundamentată. I se pun în cârcă toate bubele angajatorilor săi din trecut, nu ale sale. E practic acuzat că a muncit la stat”, spune primarul sectorului 2.
Totodată, Radu Mihaiu a precizat că numirea lui Victor Florescu nu are legătură cu politica.
„Înainte să intru în politică am fost antreprenor. Am angajat mulți oameni la viața mea și am învățat, ceea ce toți specialiștii de resurse umane pot să confirme, că CV-ul e doar o mică parte din tabloul unui angajat bun. Victor a venit alături de mine încă din septembrie, pe poziţia de consilier. Am ajuns să îl cunosc și să știu ce poate. A trecut printr-o perioadă de probă și nu a dezamăgit”, a explicat Radu Mihaiu.

Radu Mihaiu, despre numirea lui Victor Florescu: depolitizarea administrației înseamnă să conteze doar competența

I se spune PSDist, deși nu a fost o zi în viața lui membru în acel partid. Întâmplător e în PNL, dar asta nu e și nu a fost un argument pentru angajarea sa. Tocmai asta înseamnă depolitizarea administrației, să nu conteze ce simpatii politice au angajații și să fie pusă în balanță doar competența. Iar Victor Florescu știe administrație, multă. S-a lovit în lunga sa experiență de toate problemele de care mă izbesc și eu acum. A învățat cum să depășească eternul “nu se poate” pentru orice proiect legitim și cum să depisteze din timp piedicile”, a spus Mihaiu.
„Avem nevoie atât de oameni noi, cât şi de oameni cu experienţă în administraţie. Linia roşie peste care nu am acceptat şi nu voi accepta niciodată să se treacă este corupţia şi lipsa integrităţii. Toţi cei cu care colaborez ştiu foarte clar acest lucru: orice problemă de corupţie sau de integritate înseamnă încetarea colaborării. E linia de la care nu m-am abătut şi nu mă voi abate niciodată. Nu vreau însă să condamn a priori orice persoană care a lucrat în administraţia publică”, a punctat primarul sectorului 2.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.