Actualitate

Ponta: Economia românească greu mai respiră

Victor Ponta spune că economia românească greu mai respiră. Șeful ProRomânia asistă la meciul politic dintre PNL și PSD.

„Sistemul de Sanatate se duce spre colaps. Aproape 1400 de noi cazuri azi – 10.000 de cazuri noi intr-o saptamana dupa ce am avut cele mai dure si absurde restrictii din Europa. Economia romaneasca greu mai respira ( si asteptam degeaba ajutor din SUA sau Europa unde este la fel de rau). Stim sigur ca nu incepe scoala in Septembrie. Dar nu stim ce facem cu elevii, cu profesorii si cu parintii care nu au cu cine sa lase copiii!”, spune el într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Astfel, liderul ProRomânia își pune două întrebări la care răspunde tot el. „1. Cine este vinovat ? 2. Ce trebuie sa facem in continuare ? Sa vedem ce au spus azi detinatorii Puterii : Presedintele Iohannis si PSD : 1. Iohannis a spus ca PSD e de vina / PSD a spus ca Iohannis e de vina ( evident ca nu mai aminteste nimeni ca Guvernul Orban a fost propus de Iohannis si votat de PSD , ca si Starea de Alerta si Legea Carantinei) !!! 2. Si Iohannis si PSD propun un singur lucru : Alegeri Locale pe 27 Septembrie si 6 Decembrie ca sa fie siguri inca 4 ani de scaunele lor / indiferent de consecintele pentru oameni !”, explică acesta.

Victor Ponta încheie prin a spune că România trece prin niște vremuri grele. „Este mai rau decat in 2009 / si dupa Alegeri vor face ( impreuna) mai rau decat Basescu si PDL in 2010 ! Iar oamenii vor fi cei care vor platii pretul ( la fel ca in 2010) ! Noi suntem ProRomania si tinem doar cu Romania / fiti alaturi de noi in aceasta batalie pentru Romania!”, spune el.

Related posts

Românii care au rămas fără serviciu până pe 27 aprilie. La ce cifră s-a ajuns

Constantinescu Gabriel

Teodorovici cu ochii pe conducere

Alina Angelescu

Cosmina Cerva publică numerele miniștrilor

Alina Angelescu

Cîțu: cea mai mare sumă investită din ultimii 10 ani

Alina Angelescu

Rata de transmitere a coronavirusului este acum de 1,4. Mesajul ministrului sănătății, Nelu Tătaru

Ex- președinte al Colegiului Medicilor, ironii de zile mari la adresa lui Raed Arafat în scandalul termometrizării. A invocat agenturile, dar a sărit extratereștrii!

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment