Image default
Actualitate

Premierul Florin Cîțu s-a vaccinat împotriva COVID-19

Florin Cîțu s-a vaccinat anti-Covid, sâmbătă, la ora 12:00, la Spitalul Militar Carol Davila, la o zi după ce s-a imunizat și președintele Klaus Iohannis. Premierul a purtat la vaccinare un tricou alb cu inscripţia “#Împreună învingem pandemia!”.

Florin Cîțu se imunizează împotriva COVID

„Sâmbătă ma vaccinez și va fi public”, a spus premierul Cîțu la o conferință de presă.

Preşedintele Klaus Iohannis s-a imunizat anti-COVID, vineri, la ora 10.00, la Centrul de vaccinare din cadrul Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila”, potrivit Administraţiei Prezidenţiale.

Tocmai m-am vaccinat. Este o procedură simplă. Nu doare. Vreau să subliniez că acest vaccin este sigur, este eficient și recomand tuturor vaccinarea. Vaccinarea împreună cu respectarea măsurilor de restricție ne vor scoate din pandemie. Vă mulțumesc! Vă doresc multă sănătate!”, a declarat șeful statului după ce s-a imunizat anti-COVID-19.

Toate sporurile bugetarilor vor fi analizate, a anunțat premierul Florin Cîțu, care vrea să afle în ce măsură acordarea acestora este justificată. Guvernul va elabora o lege a salarizării în 2021 care să elimine inechități, a promis prim-ministrul.

Florin Cîțu a făcut aceste precizări în contextul unei întrebări a jurnaliștilor despre sporurile de 30% acordate în plină pandemie de coronavirus angajaților din prefecturi.

Atât legea salarizării, cât și legea pensiilor vor fi modificate pentru a elimina inechitățile, și se au în vedere și sporurile bugetarilor, a spus Florin Cîțu, citat de B1TV.

„Despre sporul COVID din prefecturi, a fost o lege dată anul trecut, în mijlocul pandemiei. Ce vă spun, acum ne uităm la toate sporurile în sectorul public, pentru bugetul din 2021 să vedem care dintre ele se justifică sau nu. Și ne uităm la tot ce înseamnă salarizare, în același timp. Pentru 2021 vom veni cu o lege a salarizării care să elimine inechități, așa cum a fost făcută legea salarizării în 2017, promitea acest lucru, iar după aceea au apărut tot felul de excepții

Related posts

Ce spune Florin Cîțu despre ridicarea carantinei de noapte în condițiile în care numărul cazurilor de infectare scade

Constantinescu Gabriel

Florin Cîțu: „Pierderile companiilor de stat sunt mai mari decât investiţiile bugetate în acest an”

Andrada Ionescu

Adrian Streinu-Cercel cere ca masca să fie purtată permanent pe stradă

Constantinescu Gabriel

1 comment

Miniștrii Guvernului Cîțu se vaccinează miercuri dimineața - Lumea Politică 19 ianuarie 2021 at 20:03

[…] „Foarte ușoară această vaccinare, nu am simțit nimic. Mă bucur că m-am vaccinat. Văd că mulți români vor să se vaccineze. Rămânem la obiectivul nostru, 10.400.000 de români vaccinați până în septembrie”, a spus premierul Cîțu. […]

Reply

Leave a Comment