capture2 5 e1661432715653

Ilie Boncheș, primarul PNL din Vatra Dornei, l-a elogiat, joi, 25 august, pe Nicolae Ciucă, care a fost prezent în județul Suceava la deschiderea de către Transgaz a magistralei de gaz Pojorâta-Vatra Dornei, relatează HotNews.

Primarul orașului, aflat la al treilea mandat, și-a început discursul spunând că „îmi este greu să mă concentrez, să găsesc cele mai potrivite cuvinte pentru astăzi”, potrivit HotNews.

„Dar atâta trebuie să spun, că soarele de afară într-adevăr a venit la Vatra Dornei împreună cu domnul prim-ministru, împreună cu domnul președinte, cu domnul director general. Și chiar e realitate, nu e vis!”, a complet primarul orașului Vatra Dornei.

Primarul orașului Vatra Dornei a continuat apoi în același stil. „Dacă mă credeți, melodia „Mă simt ca la 20 de ani” e valabilă la mine, dar am mintiuța de acuma și asta e bine și voi merge înainte cu proiectele care sunt în desfășurare și garantat se va bucura, eu zic că și la inaugurare, domnul prim-ministru, chiar dacă îl găsim într-o funcție mai mare sau oricând la Vatra Dornei, este acceptat, iubit și primit cu ospitalitate”.

Discursul primarului poate fi urmărit în transmisia realizată de pagina de Facebook a Guvernului. „Discursul” poate fi urmărit de la minutul 14.58 al înregistrării.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *