În sectorul 6, primăria face curățenie generală. Ciprian Ciucu a făcut anunțul mult așteptat: spălăm străzile.
„Dacă vă uitați la străzi, pe margini, mai ales acolo unde sunt parcate mașini, este un strat gros de țărână amestecată cu diferite chimicale provenite din carburanți sau trafic. Vântul le duce în plămânii noștri. N-au fost spălate de când au fost asfaltate”, spune Ciprian Ciucu.
Totodată, primarul sectorului 6 a precizat că a făcut un experiment.
„Am notificat din timp locuitorii din zonă să mute mașinile pentru că urmează să spălăm străzile. Acolo unde nu le-au mutat ei, le-am mutat noi pentru ei. Doar vreo 8 mașini rămăseseră neclintite, unelele păreau nefolosite de mai mult timp. Apoi am spălat temeinic strada. Pe Iuliu Maniu, între Moinești și Valea Lungă.
Acest exercițiu ne este util în iminența amplei campanii de curățenie generală de primăvară pe care o planificăm în Sectorul 6. Cum trece vijelia și se încălzește decent vremea vom demara cea mai amplă campanie de curățenie generală care a fost vreodată in București. Inclusiv cu participarea dumneavoastră voluntară, dacă doriți. Eu voi pune mâna pe sapă și pe greblă pentru că nu e nicio rușine să ai grijă de orașul tău. Dar despre ce si cum, vă voi spune mai multe în curând”, a anunțat Ciucu.
De asemenea, primarul sectorului 6 a precizat că  va implica în proces „mai toate instituțiile”. Este vorba despre ADPDU, Poliția Locală, firma de salubritate, administrațiile Piețelor, Școlilor etc..
„În week-end-uri, si nu doar în week-end-uri, dacă doriți să vă implicați în zona dumneavoastră, vă vom sta la dispoziție cu unelte, flori și peisagiști. Ar putea fi și plăcut”, a punctat Ciprian Ciucu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *