Începe goana după cadouri și este o perioadă aglomerată la cumpărături
Începe goana după cadouri și este o perioadă aglomerată la cumpărături

Începe goana după cadouri și este o perioadă aglomerată la cumpărături. La fel ca și în alte perioade de promoții, unii comercianți dezvoltă practici înșelătoare, iar o așa numită superofertă poate să se transforme rapid într-o superțeapă. ANPC le-a transmis oamenilor la ce să fie atenți acum în preajma sărbătorilor.

Preţurile mici sau ofertele de nerefuzat ne pot distrage atenţia. La ce să fim atenţi când alegem cadourile pentru cei dragi, pentru a nu ne păcăli, transmite B1TV.

Românii care iau cu asalt magazinele de cadouri înainte de Sărbători trebuie să țină cont de anumite detalii pentru a se asigura că produsele pe care le cumpără sunt conforme, originale și vândute la prețul corect, scrie pe Facebook șeful Direcţiei Generale Control şi Supraveghere Piaţă şi Armonizare Europeană din ANPC, Paul Anghel.

Specialistul în protecția consumatorilor îi sfătuiește pe români să fie atenți la etichetă în cazul cosmeticelor, la prețul pe gramaj în cazul bijuteriilor, la modalitatea de întreținere și la mărcile contrafăcute – pentru haine și încălțăminte.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *