PSD a validat parțial candidaturile pentru alegerile parlamentare. Coarnă și Gavrilescu ocupă poziții eligibile

PSD a validat parțial candidaturile pentru alegerile parlamentare. Dumitru Coarnă, Grațiela Gavrilescu și Ion Mocioalcă ocupă poziții eligibile, scrie Hotnews.

Consiliului Politic Național al PSD a validat parțial, marți lista cu candidații la Camera Deputaților și Senat în 19 județe. Pentru celelalte 22 de județe se va organiza o nouă ședință a conducerii lărgite a formațiunii, a anunțat prim vicepreședintele PSD Sorin Grindeanu.

„În Consiliul Politic Naţional am validat listele pentru 19 organizaţii, urmând ca mâine să facem o altă şedinţă a CPN pentru restul de organizaţii”, a declarat Sorin Grindeanu, marţi, la finalul şedinţei Consiliului Politic Naţional al PSD.

Coarnă și Gavrilescu ocupă poziții eligibile

PSD a validat parțial candidaturile pentru alegerile parlamentare. Printre numele validate de către PSD în ședința CPN se află Dumitru Coarnă, președintele Federaţiei Sindicatelor Naţionale ale Poliţiştilor şi Personalului Contractual din România care va fi primul pe lista la Camera Deputaților din partea PSD Călărași.

Grațiela Gavrilescu, membru PP-USL, va candida pe un loc eligibil la Camera Deputaților din partea PSD Prahova. Ion Mocioalcă, secretar general al PRO România a părăsit partidul lui Victor Ponta și s-a înscris în PSD. Acesta va obține un loc eligibil la Senat din partea organizației PSD Caras Severin.

Tot în ședința CPN au fost stabilite conduceri interimare la trei organizaţii ale PSD. “La Alba – domnul europarlamentar Victor Negrescu, Covasna – domnul Barbu Bogdan şi Vrancea – domnul deputat Angel Tîlvăr”, a anunțat Sorin Grindeanu.

Conducerea PSD se reunește din nou miercuri pentru a valida și restul candidaturilor.

Leave a comment

Lasă un răspuns