Război în PSD. Marian Oprișan

Război în PSD. Marian Oprișan s-a trecut primul pe lista PSD Vrancea la Senat și l-a eliminat pe omul lui Ciolacu

Marian Oprișan a prezidat o ședință la sediul PSD Vrancea, deși nu mai este președinte, în urma căreia s-a trecut cap de listă pentru Senat, în locul lui Cristian Dumitrescu, al cărui nume fusese vehiculat inițial, scrie publicația locală Ediție de Vrancea.

Duminică, Marcel Ciolacu s-a aflat în Vrancea şi a respins categoric ideea lui Oprişan de a candida pentru alegerile parlamentare.

”Noi nu avem nevoie de el la Bucureşti”, a spus Ciolacu, sugerându-i să ocupe un post de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Vrancea.

„Din punctul meu de vedere, domnul Oprișan ar trebuie să fie vicepreședinte la Consiliul Județean Vrancea. Am încheiat un protocol cu ALDE și vom avea majoritate”, a declarant  liderul PSD.

Oprișan s-a trecut cap de listă la Senat

Război în PSD. Marian Oprișan a pierdut scaunul de președinte al Consiliului Județean Vrancea, în urma scrutinului de duminică. Candidatul comun al PNL și USR PLUS, Cătălin Dumitru Toma, este cel care a câștigat funcția în urma alegerilor locale din 27 septembrie 2020. Oprișan deținea funcția de aproape 20 de ani, fusese ales pe sistemul vechi, adică prin votul consilierilor locali și nu al populației și era considerat ultimul baron „cu vază” al PSD.

Marian Oprișan spune că are „sufletul împăcat” după alegerile locale 2020, în urma cărora a pierdut funcția de președinte al Consiliului Județean Vrancea, pe care o deținea de aproape 20 de ani.

“Vă mulţumesc din suflet, tuturor! Mulţumesc şi mă înclin cu recunoştinţă în faţa celor care aţi avut încredere în mine şi în proiectele mele şi m-aţi votat. Mulţumesc şi celor care aţi avut o altă opţiune şi nu m-aţi votat. Am sufletul împăcat, pentru că mi-am dedicat întreaga viaţă şi carieră judeţului Vrancea, care este casa noastră. Am luptat şi am muncit cu toată forţa şi determinarea pentru un trai mai bun pentru vrânceni şi sunt mândru de tot ce am reuşit să construiesc în Vrancea în ultimii ani”, a scris Marian Oprişan, într-un mesaj pe reţelele de socializare.

Leave a comment

Lasă un răspuns