PSD acționează cu cinism depunând moțiunea de cenzură
Actualitate

Klaus Iohannis acuză PSD de „cinism” în privința viitoarei moțiuni de cenzură

PSD acționează cu cinism depunând moțiunea de cenzură, „pentru a câștiga câteva voturi”, consideră președintele Klaus Iohannis.

PSD acționează cu cinism. Președintele Klaus Iohannis spune că PSD nu are niciun motiv pentru a depune o altă moțiune, pentru că guvernul liberal s-a descurcat foarte bine, în ciuda faptului că este ”puternic minoritar”.

O primă moțiune de cenzură a fost adoptată deja, iar PSD a anunțat că va depune, la mijlocul lui august, o nouă moțiune de cenzură, împotriva guvernului Ludovic Orban.

Președintele Klaus Iohannis consideră că moțiunea nu este deloc justificată, potrivit publicației Știri pe Surse.

„Moțiunea de cenzură e un instrument la îndemâna opoziției când guvernul e acuzat de management defectuos. Acest guvern nu poate fi acuzat de management defectuos. S-au descurcat foarte bine, e puternic minoritar, a gestionat epidemia în stare de urgență, gestionează multele treburi publice care poate nu se văd așa de bine.

Argumente obiective nu există, dar există ceva de care trebuie să ținem cont. Vom aveam alegeri și locale și parlamentare, unii actionează excesiv de politicianist. În Parlament, actionează cu cinism inimaginabil pentru a câștiga câteva voturi, în această notă văd eu anunțul că va veni cu motiune de cenzură”, a declarat miercuri Klaus Iohannis.

Moțiunea de cenzură a PSD împotriva Guvernului ar urma să fie depusă la jumătatea lunii august. Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu, a spus că singura soluție pentru criza epidemiologică și economică este ca guvernul PNL „să plece acasă”. Ar trebui înlocuit de un guvern de uniune națională, crede reprezentantul celui mai important partid de opoziție.

Related posts

Situația Sorinei Pintea, discutată în ședință de urgență la PSD. Ce a cerut liderul PSD Maramureș

Ponta: ProRomânia va vota moțiunea de cenzură

Alina Angelescu

Marcel Marineață

Mircea Azar

PNL conduce detașat în sondaje. La ce distanță se situează PSD în preferințele electoratului

Fostul primar din Pitești, Tudor Pendiuc, condamnat la 8 ani de închisoare într-o afacere cu autobuze

Constantinescu Gabriel

Cozmin Gușă vrea numai două blocuri de putere în România: dreapta și stânga. „Ce stiu să facă ăia? Să fure, bineînțeles, ca și tații lor”, spune analistul politic despre partidele noi

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment