Raluca Turcan amendă. Raluca Turcan plătește la cererea lui Cîțu
Raluca Turcan amendă. Raluca Turcan plătește la cererea lui Cîțu

Raluca Turcan amendă. Ministrul muncii, Raluca Turcan, plătește amenda pentru nepurtarea măștii de protecție pentru că așa i-a cerut prim-ministrul Florin Cîțu.

„Toți românii trebuie să respecte legea”, a declarat Cîțu.

„Le-am cerut celor doi colegi să plătească amenda. Pe doamna Turcan am sunat-o astăzi și i-am zis să se prezinte și să își plătească amenda singură. E toleranță zero în ceea ce privește membrii cabinetului meu, dar toți românii trebuie să respecte legea”, a declarat, miercuri după amiază Cîțu, relatează B1TV.

Raluca Turcan amendă. Ministrul Muncii, Raluca Turcan, și-a cerut scuze într-un mesaj pe Facebook și a anunțat că a cerut să fie amendată pentru nepurtarea măștii.

„Am solicitat să fiu amendată. Consider că este corect, chiar dacă au fost doar câteva momente și în tot restul timpului, am respectat regulile. A fost o neatenție , pentru care îmi pare rău, nicidecum nu a fost o sfidare sau nepăsare.”, a scris Turcan.

„Este important să respectăm toți regulile, este important să rămânem prudenți și să ne protejăm sănătatea noastră și pe a celor din jurul nostru. Înțeleg că oamenii au obosit cu toții, dar trebuie să rămânem prudenți și să accelerăm vaccinarea. Putem fi mai bine în scurt timp”, a scris Raluca Turcan pe pagina sa de Facebook.

Raluca Turcan a declarat pentru G4Media că participanții la acțiune au trebuit să facă teste antigen înainte și că distanțarea a fost “în general respectată”.

Și ministrul Sănătății Vlad Voiculescu a fost surprins în Parlament fără mască. Acesta a declarat miercuri că s-a cerut amendat.

„Voi contribui la bugetul statului și îmi cer încă o dată scuze pentru o neatenție vinovată”, a declarat ministrul.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *