Raluca Turcan, ministru al Muncii și susținătoare a lui Florin Cîțu, spune că PNL îl susține în continuare pe Florin Cîțu ca premier și susține că USR PLUS ”nu a fost Albă-ca-Zăpada din guvern, a fost părtaș și responsabil de toate nereușitele guvernarii. La fel ca PNL și UDMR”.

„Alianța USR-PLUS cu un partid despre care toți liderii USR au afirmat tot timpul că este extremist, pentru a dărâma guvernul Cîțu, este greșeala pentru care USR-PLUS răspunde în fața propriilor alegători.
Problema majoră este, însă, asigurarea guvernării țării într-un moment dificil, marcat de perspective nesigure privind evoluția pandemiei, din cauza unui procent mic de persoane vaccinate, și blocaje economice globale, alături de creșteri de prețuri, după oprirea bruscă a activităților de anul trecut”, spune Raluca Turcan.
„Acestea sunt problemele, care nu sunt ușoare, de aceea aveau nevoie de o guvernare solidă, cu o responsabilitate comună și egală a celor trei partide din Coaliție. Cu aceste probleme și cu efectele instabilității și agravării lor, ne amenință și ne șantajează USR , „dacă nu faceți ce vrem noi”, „dacă nu schimbați premierul, pentru că așa vrem noi, ne retragem de la guvernare și vă lăsăm pe voi – PNL – să vă înecați în aceste probleme”, a mai spus Raluca Turcan.
„ Cine plătește la finalul zilei pentru haosul creat de imaturitatea și lipsa de responsabilitate a USR? Noi toți plătim, ca țară, în condițiile în care, prin efortul enorm al tuturor partidelor, aceasta Coaliție reușise până acum o creștere economică solidă dupa criza grea din anul precedent.Nu, PNL nu se va îneca. PNL își apără premierul și PNL va continua guvernarea și va face absolut tot ce trebuie făcut pentru a stabiliza situația de acum și a soluționa problemele grele care ne apasă pe toți, indiferent de ce simpatii politice avem”, a mai spus Raluca Turcan.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *