Rareș Bogdan
rareș bogdan

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareș Bogdan, a dezminţit zvonurile că în partid ar continua tensiunile chiar şi după schimbarea preşedintelui. De asemenea, el a negat existenţa disensiunilor cu partenerii de guvernare şi coaliţie.

„Partidul Naţional Liberal a ales să facă o schimbare de parcurs, schimbându-l pe preşedintele partidului cu o revoluţie de catifea – dacă doriţi. Şi nu se pune problema să se facă alte schimbări decât funcţiile vacantate.

Vorbim de poziţia de prim-vicepreşedinte, lăsată liberă de domnul Lucian Bode prin plecarea sa ca secretar general, şi de asemenea, poziţia de vicepreşedinte pe chestiuni de apărare, lăsată liberă prin plecarea domnului Ciucă ca preşedinte al partidului.”, a declarat Rareş Bogdan într-o intervenţie în direct la Antena 3.

Prim-vicepreşedintele PNL a susţinut că în ciuda perturbărilor din interiorul partidului, PNL şi-a văzut mereu de guvernare.

„Eu cred că cel mai important lucru astăzi este să ne ocupăm de guvernare, de problemele românilor, de provocările de securitate care sunt la graniţă.”, a explicat Rareş Bogdan.

El a dezminţit şi existenţa unor tensiuni în coaliţie cu privire la pachetul de măsuri pentru sprijinirea populaţiei.

„Eu am fost unul dintre adversarii destul de radicali şi de puternici ai PSD. Dacă eu am ajuns să spun că este singura alianţă care poate să asigure astăzi, în contextul regional complicat, securitatea României şi mai ales stabilitatea ei, vă daţi seama că ceilalţi colegi ai mei, în marea lor majoritate cred acelaţi lucru”, a spus Rareș Bogdan.

„Legat de măsurile economico-sociale, trebuie să ştiţi că noi nu vrem să venim cu aceste măsuri până nu avem impactul bugetar pe piaţă.

De asta am solicitat impactul bugetar, primim acest lucru, mâine la ora 18:00 avem şedinţa coaliţiei la care vom participa în noua formulă, şi premierul Ciucă va ieşi împreună cu liderii coaliţiei şi vor anunţa măsurile.”, a explicat prim-vicepreședintele PNL Rareş Bogdan.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *