Image default
Actualitate

Reacția Anei Ciceală după ce nu a mai fost propunerea pentru Primăria Sectorului 3

Care este reacția Anei Ciceală după ce nu a mai fost propunerea pentru Primăria Sectorului 3. Ana Ciceală a făcut declarații la scurt timp după ce alianța USR PLUS PNL l-a desemnat pe Adrian Moraru ca și candidat.

“Din fericire, negocierile USR PLUS PNL s-au încheiat și frontul anti-PSD are candidați comuni la Capitală și la sectoare. Am fost și rămân susținătoarea unei astfel de formule, așa cum am spus în nenumărate rânduri. Regret că nu am ocazia să intru într-o confruntare cu Robert Negoiță și cu Aurelian Bădulescu. Sunt convinsă că aș fi putut să câștig primăria, mai ales în condițiile în care electoratul PSD s-ar fi împărțit între cei doi. Sunt convinsă de asemenea că aș fi putut să aduc multe voturi pentru listele USR PLUS și în Sectorul 3 dar și în București. Notorietatea de care mă bucur și punctele pe care le-aș fi adus în dezbateri ar fi contat mult pentru partid.”, spune ea într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Ciceală așteaptă să vadă dacă deciziile luate de noua alianță au fost bune sau nu. “Din păcate, rezultatul negocierilor este altul. Este un rezultat pe care conducerea USR și-l asumă în totalitate și care va fi testat în alegeri. Dacă îndepărtarea mea din această campanie va ajuta la îndepărtarea din funcție a tuturor primarilor de sector PSD, atunci sacrificiul a meritat. Dacă nu, sunt convinsă că vom analiza în interior unde s-a greșit în aceste negocieri, iar cei care au greșit vor plăti prețul politic.”, continuă acesta.

Lupta pentru București continuă

Ea spune că va continua lupta pentru București, chiar dacă nu candidează la Primăria Sectorului 3. “În concluzie, mă bucur că USR PLUS și PNL au candidați comuni în București. Regret că nu sunt unul dintre ei. Îl voi vota pe Adrian Moraru la Primăria Sectorului 3. Dar voi face campanie și voi lupta cu toată inima pentru echipa USR PLUS. Evident, îl votez și îl susțin cu toată convingerea pe Nicușor Dan, omul de care Bucureștiul are nevoie.”, încheie ea.

Related posts

BĂDULESCU AURELIAN

Andreea Cristescu

Robert Negoiță vrea să se întoarcă în PSD. Ce soluție a găsit pentru a-și păstra mandatul de primar

Andrada Ionescu

Robert Negoiță candidează ca independent la alegerile locale. Mesajul tranșant către PSD al primarului sectorului 3

Leave a Comment