Image default
Actualitate

Reacții în lanț după atacul lui Iohannis

Reacții în lanț din partea opoziției nu întârzie să apară după atacul dur al lui Klaus Iohannis. După ce președintele a avut o nouă intervenție publică în care a vorbit despre decizia CCR, liderii de partide și nu numai, au comentat declarația lui Iohannis. Președintele țării a spus că România se confruntă cu doi inamici: virusul contagios SARS-COV-2 și partidul social-democrat.

Marcel Ciolacu nu a întârziat să să își exprima opinia. Liderul PSD a făcut o declarație în care susține că Iohannis este doar un membru PNL, nu și președintele țării. “Iohannis este disperat că Guvernul lui nu este în stare de nimic! Apără un Guvern incompetent și incapabil să vină cu un proiect prin care să protejeze veniturile românilor. Un guvern care se folosește de pandemie ca să fure prin firmele de casă! Iohannis este doar un alt politician de la PNL!”, spune acesta pe pagina sa de Facebook.

La numai câteva minute după declarația președintelui, Victor Ponta a susținut un interviu pentru Digi24. “Iohannis este în război cu PSD! Singurul lucru care mă interesează pe mine și pe colegii mei este ce facem cu economia?”, spune acesta. Liderul ProRomânia a ținut să clarifice faptul că “PSD nu înseamnă ProRomânia”. Astfel, Victor Ponta a menționat că privește neutru acest război și adaugă faptul că propaganda nu este bună.

Reacții în lanț continuă să apară și la ALDE

Vicepreședintele ALDE declară că Iohannis a insultat Curtea Constitușională și că își bate joc de Constituție. “Eu cred că amendarea oamenilor așa cum s-a făcut, a fost o măsură excesivă. Nu poți avea, printr-o reglementare realistă, 300 000 de contravenienți într-o lună și ceva. Iar de șantajul ăsta cu morții, pe care-l tot face la adresa adversarilor politici, m-am cam săturat. Ura care-l bântuie îl împiedică până și să aibă pudoarea cuvenită în fața morții.”, spune Varujan Vosganian pe pagina sa de Facebook.

Astfel, atacul la adresa PSD din partea lui Klaus Iohannis a provocat un șir de reacții din partea opoziției.

 

Related posts

PSD vrea să depună o moțiune de cenzură împotriva guvernului PNL. Care este momentul ales de Marcel Ciolacu

Vosganian nu are încredere în Guvernul Orban

Alina Angelescu

Legea care sprijină angajarea persoanelor cu handicap a ajuns pe masa președintelui Iohannis

Constantinescu Gabriel

Președintele Klaus Iohannis vrea să obțină mai mulți bani de la Uniunea Europeană, la dezbaterile pe buget

Constantinescu Gabriel

Elevii nu se mai întorc la școală până în septembrie. Excepție fac cei din anii terminali. Care sunt condițiile

Constantinescu Gabriel

Conducerea spionilor, decapitată. Adjunct al șefului SRI, eliberat din funcție de președintele Iohannis

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment