Reducerea restricțiilor este cerută de Marcel Ciolacu, în etape. Președintele PSD i-a solicitat președintelui României un plan de „reducere etapizată a restricțiilor” dar și demisia miniștrilor Raluca Turcan și Vlad Voiculescu, pentru că „au sfidat regulile impuse tuturor cetățenilor”.

Oamenii au nevoie de reguli clare aplicabile tuturor, de termene care să ofere un orizont de timp concret spre revenirea la normalitate și de măsuri coerente pentru a le proteja locurile de muncă. Altfel, tensiunea socială se va transforma, rapid, într-un cutremur care va mătura șansele țării de a ieși din criză! (…) Acum Iohannis trebuie să anunțe urgent un plan de reducere etapizată a restricțiilor!”, a scris pe Facebook Marcel Ciolacu.

Reducerea restricțiilor. Președintele PSD spune că oamenii sunt revoltați de „aroganța, lipsa de transparență, deciziile contradictorii”, referindu-se la protestele din ultimele zile.

Nu există ”teroriști”, ”săraci” sau ”asasini”! Există doar români! Români disperați. Unii că mor de foame, alții că sunt extenuați după un an de zile de luptă cu pandemia! Toți sunt revoltați de aroganța, lipsa de transparență, deciziile contradictorii și neaplicarea egală a legii, toți simt că statul i-a abandonat, că au rămas pe cont propriu!”, a adăugat președintele PSD.

De asemenea, Ciolacu cere demisia miniștrilor Vlad Voiculescu și Raluca Turcan pentru că nu au purtat masca de protecție și astfel nu au respectat legea pe care vor ca cetățenii să o respecte..

Acum este momentul ca demnitari precum Voiculescu și Turcan, care au sfidat regulile impuse tuturor cetățenilor obișnuiți, să zboare din funcții”, este concluzia președintelui PSD.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *