Remanierea miniștrilor este de fapt o evaluare, a spus președintele PNL
Remanierea miniștrilor este de fapt o evaluare, a spus președintele PNL

Remanierea miniștrilor este de fapt o evaluare, a spus președintele PNL Florin Cîțu, după ce în spațiul public au apărut informații despre remanierea miniștrilor la nici trei luni de la momentul începerii activității guvernului condus de Nicolae Ciucă.

Cîțu a spus miercuri că nu știe de unde a apărut discuția despre remaniere, fiind vorba, de fapt, despre o evaluare a activității miniștrilor. PNL trebuie să scoată în prima linie cei mai buni oameni, pentru a-și asigura victoria în alegerile viitoare, a explicat el, potrivit B1TV.

Remanierea miniștrilor este de fapt o evaluare. Conducerea PNL e responsabilă pentru modul în care PNL se prezintă la guvernare, dar e responsabilă și în fața celor care au ales-o la congres pentru rezultatele de la viitoarele alegeri. Deci e datoria noastră de a folosi cei mai buni oameni în prima linie și ca să știi care sunt cei mai buni oameni, trebuie să-i evaluezi. Evaluarea se face la partid.

Evident, atribuțiile… și nu știu de unde a apărut asta cu remanierea… Noi evaluăm membrii noștri și dacă nu sunt buni, le spunem că nu sunt buni. Vom discuta.

Dau exemplu ce am făcut eu. Trebuia să facem coaliția, am spus ”nu stă nimeni într-o funcție”. M-am dat la o parte și am pus pe altcineva prim-ministru. În PNL nu e nimeni care să se țină de funcții”, a spus Cîțu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *