Image default
Actualitate

Robert Negoiță nu va avea sprijinul PNL la alegerile locale, a spus senatorul Daniel Fenechiu

Robert Negoiță nu va fi susținut de PNL pentru un nou mandat de primar al sectorului 3, cu atât mai puțin nu va fi primit în rândul liberalilor. Cel puțin așa susține senatorul PNL Daniel Fenechiu, care spune că Negoiță nu trece testul criteriilor de integritate.

„Nu cred că îl va susține sau că va veni Robert Negoiță la PNL. Cred că Robert Negoiță are propria lui partitură, problemele lui. Din perspectiva criteriilor de integritate ale PNL-ului, eu am serioase rezerve că domnul Negoiță ar putea să le treacă. Probabil vă amintiți că era unii din marii debitori ai statului român. Din informațiile pe care le am, nu există în momentul de față această posibilitate (n.r- să vină Robert Negoiță în PNL) a declarat Fenechiu pentru PsNews.

Ca părere personală, din perspectiva criteriilor de integritate ale Partidului Național Liberal, nu-l văd pe Negoiță trecându-le”, a subliniat senatorul PNL Daniel Fenechiu.

Robert Negoiță a anunțat luni că nu va mai candida din partea Partidului Social Democrat (PSD) la alegerile locale din 27 septembrie.

După ce a anunțat că pleacă din PSD, a fost contactat atât de social-democrați, cât și de reprezentanții altor partide, care au încercat să-l coopteze, a scris ulterior pe Facebook Robert Negoiță.

„În primul rând, țin să le mulțumesc tuturor membrilor PSD care m-au contactat în ultimele zile și și-au exprimat regretul în ceea ce privește despărțirea mea de Partidul Social Democrat. Le sunt recunoscător pentru cuvintele frumoase și, în egală măsură, mi-am însușit și obiecțiile, dar și, de ce nu, reproșurile lor. Le-am urat succes pe viitor și i-am asigurat de respectul meu, chiar dacă pe mulți i-am simțit triști atunci când le-am reiterat că nu mai există cale de întoarcere.

Nu vreau să-i uit nici pe reprezentanții altor partide care și-au exprimat, în aceste zile, intenția de a mă invita în rândurile formațiunilor politice pe care le conduc. M-am simțit deopotrivă onorat și flatat de faptul că foarte mulți actori de pe scena politică au considerat că aș putea fi un membru cu care să facă echipă și alături de care să-și apere cu succes culorile propriilor partide politice. Asta înseamnă că ceea ce am făcut în ultimii opt ani în calitate de administrator al Sectorului 3 nu a trecut neobservat, ba dimpotrivă, a atras aprecierea unei mari părți a societății, indiferent de culoarea politică.

Dar, tot ce s-a întâmplat în ultima perioadă mă încurajează să vă propun să schimbăm un pic paradigma…” – a fost mesajul primarului sectorului 3.

Related posts

Florin Cîțu anunță: Suntem pregătiţi, putem să ajungem la 150.000 de vaccinări pe zi, doar să avem dozele

Andrada Ionescu

Alexandru Rafila recunoaște: „Nu am votat-o pe Viorica Dăncilă la prezidențiale”

Andrada Ionescu

Alexandru Rafila: Premierul Cîţu a fost în Parlament şi ne-a făcut analfabeţi. Să-şi ceară scuze

Andrada Ionescu

Leave a Comment