Robert Negoiță pretinde că a rezolvat problema traficului în sectorul 3
Robert Negoiță pretinde că a rezolvat problema traficului în sectorul 3

Robert Negoiță pretinde că a rezolvat problema traficului în sectorul 3, construind străzi care până nu demult nu existau. Sunt 50 de kilometri de străzi noi, susține edilul, care declară sistematizarea rutieră în sectorul pe care îl conduce un succes.

Problema traficului rutier este rezolvată în Sectorul 3, „prin apariția unor străzi noi, care n-au mai existat până acum, și care au preluat o parte din traficul marilor bulevarde”, a explicat Rober Negoiță, într-un interviu acordat  PsNews.

În ultimii 3 ani de zile, în sectorul 3 au apărut peste 50 de kilometri de străzi noi, care n-au existat niciodată. Repet, străzi care nu au existat niciodată. De altfel, cred că mai avem niște străduțe, evident, unde nu există nicio casă, unde nu există nimic, dar și acolo vrem să asfaltăm, să declarăm până anul viitor rezolvată problema străzilor din sectorul 3.

De altfel, ea e rezolvată deja. Cum? Creând alternative, traficul se împarte pe mai multe străzi și așa se degrevează marile bulevarde. Astfel, Theodor Pallady, Camil Ressu, Grigorescu pot fi pasate pe Lunca Cetății, Lunca Bisericii, Brățării care continuă cu Liviu Rebreanu. Străzi care nu existau acum 3 ani de zile, nu existau deloc. Astăzi există, sunt foarte funcționale și foarte utilizate și sunt atât de fericit că le văd. Cu cât văd mai multe mașini pe aceste străduțe, pe aceste străzi noi, cu atât îmi dau seama cât de mult ajută ele la degrevarea bulevardelor mari, care oricum sunt foarte, foarte circulate” a spus Robert Negoiță.

Însă investițiile în centrul Capitalei, acea zonă care ține de sectorul 3, sunt blocate din cauza lui Nicușor Dan, susține edilul Sectorului 3.

Din nefericire, zona de zona centrală n-am reușit s-o schimbăm foarte mult. În continuare suntem blocați de către Primăria Generală, și o spun cu foarte mult regret, pe niște proiecte absolut esențiale”, a spus primarul.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *