România liberală este mesajul lui Florin Cîțu cu care va candida
România liberală este mesajul lui Florin Cîțu cu care va candida

România liberală este mesajul lui Florin Cîțu cu care va candida la congresul din septembrie în vederea obținerii funcției de președinte al PNL. România Liberală este moțiunea cu care la 25 septembrie, Cîțu speră să-l învingă pe actualul președinte al partidului, Ludovic Orban.

Premierul Florin Cîţu a declarat marți seară, că s-a luat o decizie și cu privire la titlul moțiunii, iar candidatura oficială o va depune în acest weekend.

E finalizată, moțiunea se cheamă ”România Liberală”, suntem la ultima partea de redactare, finalizare. Deci nu e nicio problemă”, a declarat Florin Cîțu, potrivit B1TV.

Întrebat dacă va cere conducerii PNL o derogare pentru a putea candida la șefia partidului, dat fiind că nu a împlinit cinci ani de vechime în PNL, Cîţu a răspuns: „Discutăm şi vedem dacă e nevoie”.

Chestionat dacă susținătorii săi i-au reproșat ceva în legătură cu trecutul său, în urma infomațiilor recent apărute în spațiul public despre problemele penale și civile pe care le-a avut în Statele Unite, premierul a răspuns: „Aţi văzut susţinerea colegilor mei azi, nu e niciun reproş acolo”.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *