România nu va intra în conflictul din Ucraina, susține președintele PSD, Marcel Ciolacu. În plus, nu există niciun pericol la acest moment ca țara noastră să rămână fără gaze, crede liderul PSD.

România nu are niciun motiv de a intra într-un conflict armat cu Rusia și nu cred că România va intra într-un conflict armat cu Rusia, dar cu toții știm ce se întâmplă în Ucraina și consider că ceea ce face Vladimir Putin și la ce instigă să facă poporul rus este inacceptabil în anul 2022” a declarat luni Marcel Ciolacu.

România nu va intra în conflictul din Ucraina, însă economia întregii Europe va fi afectată de războiul din Ucraina, consideră Ciolacu:

„Întreaga Europă, în principal, va fi afectată și este și normal ca țările cele mai apropiate să fie afectate mai mult. Sunt ferm convins că vom găi soluțiile cele mai bune” a mai spus Ciolacu, conform B1TV.

Marcel Ciolacu a mai spus că nu există în acest moment un pericol ca România să rămână fără gaze:

Nu, în acest moment nu avem nici cea mai mică problemă și avem un an să ne pregătim pentru anul viitor. Sper să fie înlocuit în proporția cea mai mare de către gazul românesc. Dependența noastră de Rusia este cea mai mică din Europa”.

Liderul PSD a mai spus că legea off-shore este o prioritate pentru această sesiune parlamentară, tocmai în ideea creeării condițiilor optime pentru alimentarea cu gaze a țării:

„În acest început de sesiune ea va trece în Parlament. În următoarele săptămâni va trece prin Parlament. Prioritatea gazului extras să fie industria românească”.

Join the Conversation

2 Comments

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *