Romeo Dunca a fost implicat într-un nou accident în Caraș Severin
Romeo Dunca a fost implicat într-un nou accident în Caraș Severin

Romeo Dunca a fost implicat într-un nou accident. Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin a supraviețuit, de-a lungul timpului, în mai multe evenimente rutiere, ba chiar unui accident de elicopter.

Președintele CJ Caraș-Severin a fost implicat din nou într-un accident rutier.

Romeo Dunca era la volanul mașinii de serviciu când un șofer care se afla în fața sa a frânat brusc, ca să ocolească o mașină staționată, iar impactul nu a mai putut fi evitat. Ulterior, Dunca a fost acroșat din spate de un autocamion.

Accidentul a avut loc pe drumul Caransebeș – Lugoj, luni seara, în jurul orei 17. Președintele CJ Caraș-Severin, Romeo Dunca, aflat la volanul mașinii instituției, nu a păstrat distanța necesară față de autoturismul din fața sa și, după o frână bruscă, l-a lovit pe acesta din spate. La rândul său, Dunca a fost lovit de un TIR care circula în urma sa. SUV-ul lui Dunca a fost proiectat în șanț, transmite B1TV.

Nimeni nu a fost rănit. Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

Din cercetările efectuate de polițiști la fața locului a reieșit că șeful CJ Caraș-Severin nu consumase alcoool.

Nu e prima dată când Romeo Dunca (PNL) e implicat într-un accident rutier. În ultimii ani, din pur ghinion sau neatenție, acesta a fost parte în diverse astfel de evenimente.

La începutul acestui an, el a fost implicat într-un accident în judeţul Timiş, după ce un animal i-a sărit în faţă. Nu a fost rănit nici atunci.

Și nu doar cu mașina a avut probleme Dunca. În urmă cu câțiva ani, acesta s-a prăbușit cu elicopterul pe care-l pilota.

Iar acum două luni, fiul acestuia a lovit un copil care se plimba cu bicicleta, arată sursa citată.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *