Se pregătește excluderea lui Orban din partid, pentru „atacul grobian”
Se pregătește excluderea lui Orban din partid, pentru „atacul grobian”

Se pregătește excluderea lui Orban din partid, pentru „atacul grobian” la adresa președintelui României, Klaus Iohannis, spune vicepreședintele Florin Roman. „Îi place PNL doar dacă îl conduce el” spune acesta despre Ludovic Orban.

Atacul grobian al fostului presedinte al PNL, Ludovic Orban la adresa președintelui României și a liderilor PNL, nu poate avea decât un deznodământ statutar: excluderea din partid a lui Ludovic Orban. Spunea domnia sa, in urma cu 4 ani, când a fost ales presedinte al PNL, ca «cine nu respecta statutul partidului, nu va respecta nici membrii PNL». Este valabil și pentru domnia sa, care timp de 4 luni a adus jigniri zi de zi liberalilor. Pierderea alegerilor interne nu a însemnat oprirea atacurilor, ci întețirea lor”, a declarat vicepreședintele PNL, citat de B1TV.

Se pregătește excluderea lui Orban din partid. Florin Roman susține că lui Ludovic Orban „îi place PNL doar dacă îl conduce el”.

Altfel, pentru domnia sa, PNL a devenit nefrecventabil. In mod similar a funcționat relația cu președintele Klaus Iohannis. Au fost elogii la adresa președintelui din partea domnului Orban, cât timp l-a numit premier. A devenit brusc un dușman, pentru ultimul dinozaur al politicienilor vechi, cum este dl Orban, când președintele nu l-a mai desemnat premier. Istoria cameleonismului politic practicat de dl Orban se repetă și in cazul PSD. A fost bun PSD pentru dl Orban când a fost votat de PSD in funcția de premier. Acum, ca nu mai este el marele negociator, PSD nu e bun, zice Orban”, a adăugat Florin Roman.

Roman a vorbit și despre ședința de luni seară a Biroului Politic Național, când liberalii au dat undă verde pentru a începe negocierile cu PSD.

Ce nu spune dl Orban este ca la ședința biroului permanent al PNL, dl Orban a primit doua întrebări punctuale: Va reîntoarceți in PNL cu parlamentarii plecați pentru a încerca refacerea coaliției? A doua întrebare a fost dacă se decizice de anunțul că face campanie pentru suspendarea președintelui, alături de AUR? Iar «Bravul» domn Orban a tăcut. Nu-i așa domnule Orban ca vulpea când nu ajunge la struguri zice ca sunt acri? La revedere, drum bun!”, a mai afirmat Florin Roman.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *