Sebastian Burduja, candidatul PNL pentru Primăria Capitalei, a declarat într-o intervenție pentru B1 TV că sondajele de opinie care îl dau favorit pe Nicușor Dan sunt doar „o poză în timp” și că nu se preocupă de aceste cifre.

Sebastian Burduja a subliniat că pregătirea sa în dezvoltare urbană la Banca Mondială și la Stanford și Harvard îl face cel mai pregătit candidat pentru funcția de primar general.

Sunt o poză în timp. Eu nu mă preocup de aceste cifre, ci mă preocup să mă prezint bucureștenilor. Pregătirea pe care o am și consider că sunt cel mai pregătit candidat la funcția de primar general pentru că am fost expert în dezvoltare urbană la Banca Mondială 4 ani de zile. Asta am studiat și la Standford și la Harvard, pentru asta m-am pregătit. Niciun alt candidat nu a vorbit concret ce vrea să facă pentru bucureșteni, cum rezolvă problemele oamenilor de zi cu zi. Toți ceilalți candidați se preocupă să comenteze sondaje, să învârtă diverse replici în spațiul public, ba mulțumesc, ba usturoi, ba matematică. Nu am fost primar în București. Eu reprezint schimbarea pentru acest oraș” a spus Burduja, potrivit B1TV.

Burduja a menționat că ceilalți candidați se preocupă să comenteze sondaje și să învârtă replici în spațiul public, în loc să prezinte soluții concrete pentru problemele oamenilor de zi cu zi. Burduja a refuzat o dezbatere cu Nicușor Dan, spunând că a fost provocat de acesta la o dezbatere, dar Nicușor Dan a refuzat.

Este într-adevăr o cursă în patru și eu cred că va fi o cursă strânsă. Timpul este scurt. Dacă ar fi fost mai lung sunt convins că aș fi fost detașat pe primul loc, dar având în vedere toate ezitările din coaliție și desemnări, retrageri, gândiți-vă că acum o săptămână eu am fost desemnat în urma acelei ședințe de 15 ore să fiu candidatul liberal pentru Primăria Generală. De atunci și până astăzi am depus 30.000 de semnături, l-am provocat pe Nicușor Dan la o dezbatere, i-am dat o săptămână să se pregătească. Bineînțeles că refuză asta”.

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *