Primăria sectorului 2 a introdus plata prin SMS pentru achitarea cărții de identitate. Astfel, locuitorii sectorului 2 nu mai sunt nevoiți să facă drumuri la bancă atunci când trebuie să își schimbe acest document.
Acum, există o variantă mai comodă și mai rapidă pentru achitarea taxei pentru eliberarea cărții de identitate. Tot ce trebuie să facă bucureștenii din sectorul 2 al Capitalei este să trimită un SMS la numărul de telefon 7530.
Modalitatea de plată este următoarea:
📍SMS la numărul 7530 cu textul S2CI7 urmat de CNP pentru cartea de identitate. Taxa este de 7 lei (1,5 Euro + TVA);
📍SMS la numărul 7530 cu textul S2CI1 urmat de CNP pentru cartea de identitate provizorie. Taxa este de 1 leu (0,20 Euro + TVA);
📍SMS la numărul 7530 cu textul S2CD1 urmat de CNP pentru obținerea comunicării de date cu caracter personal. Taxa este de 1 leu (0,20 Euro + TVA).
Introducerea plății prin SMS pentru achitarea cărții de identitate reprezintă încă un pas pe care Primăria Sectorului 2  îl face pentru simplificarea accesului la serviciile oferite cetățenilor. Astfel, oamenii își pot rezolva o mare parte a problemelor online, fără a fi nevoiți să vină la Primărie.
Pe site-ul Primăriei sectorului 2 este publicată lista direcțiilor și instituțiilor din subordinea Primăriei care oferă servicii online. Tot acolo, sunt disponibile adresele de e-mail, numerele de telefon, dar și documentele necesare pentru ca locuitorii acestui sector să își poată soluționa problemele mai simplu și mai rapid.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.