George Simion
George Simion

Liderul formațiunii AUR, George Simion, a pus un nou mesaj pe contul său de facebook, cu privire la nunta sa. Simion a anunțat că pentru nuntă este interesat să cumpere doar „legume românești”, cerându-le urmăritorilor săi să-l îndrume către un loc de unde le-ar putea obține.

„Îmi trebuie: 300 kg ardei gras rosu, 300 kg ardei gras verde, 300 kg ardei gras galben, ciuperci champinions mici 250 kg, dovlecel 200 kg, 200 kg ceapa roșie, 250 kg ceapa galbena, pătrunjel 50 kg, marar 30 kg, roșii 100 kg, morcovi 250 kg” – a scris George Simion.

Printre zecile de comentarii care n-au întârziat să vină, se numara si Oana Lovin, un personaj controversat în spațiul public. Oana Lovin i-a reproșat lui Simion că nu se mai ocupă de țară, de când a intrat în febra nunții și că nu se pricepe la „organizare”.

„Dar ce mâncare tradițional românească faci tu cu ciuperci champignions”? l-a chestionat Lovin pe liderul AUR, evidențiind cu majuscule faptul că Simion a redactat incorect denumirea ciupercilor în postarea lui inițială. Lovin – care a recunoscut că în tinerețea ei a făcut videochat – a continuat cu reproșurile. „De două luni nu faci nimic pentru țară, te ocupi numai de nuntă, și tu nu ai nici mâncarea…?”, a scris Oana Lovin.

comentariu simion e1661005813700

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *