Sondaj CURS PSD. Socialii democrați sunt în topul simpatiilor românilor, cu un procent de 39% din voturile exprimate. Așa s-ar întâmpla dacă duminica viitoare ar fi organizate alegeri, potrivit unui sondaj CURS. Potrivit acestuia, USR a ajuns î coada preferințelor românilor.

Alegerile vir fi câștigate de PSD cu 39% din voturi, dacă preferințele românilor nu se vor schimba, apoi urmează PNL cu mare distanță, 19% , AUR crește constant ajungând la 12%, iar USR scade la 11%

Mai urmează UDMR – 5% și PMP – 5%, la limita pragului parlamentar.

Sub pragul electoral ar fi PPU-sl (4%) și Pro România (3%).

Sondaj CURS PSD. Sondajul a fost efectuat în perioada 25 – 30 octombrie, pe 1.100 de respondenţi cu vârsta de minim 18 ani. Marja maximă de eroare la nivelul întregului eşantion: +/-3%, la un nivel de încredere de 95%, relatează B1TV.

Un alt sondaj recent, efectuat de Avangarde, dădea PSD la 40% și PNL la 17%.

Klaus Iohannis și-a pierdut încrederea românilor

Sondajul CURS mai arată că 80% au puțină sau foarte puțină încredere în președintele Klaus Iohannis, iar 17% au multă sau foarte multă încredere în el.

65% dintre respondenți au spus că au puțină sau foarte puțină încredere în Marcel Ciolacu, liderul PSD, iar 26% au spus că au multă sau foarte multă încredere în el.

81% dintre respondenți au puțină au foarte puțină încredere în Florin Cîțu, președintele PNL, iar 10% au multă sau foarte multă încredere în el.

În George Simion, colider AUR, 65% au puțină sau foarte puțină încredere, iar 18% au multă sau foarte multă încredere.

În cazul lui Dacian Cioloș, liderul USR, 77% dintre respondenți au spus că au puțină sau foarte puțină încredere, iar 15% au spus că au multă sau foarte multă încredere.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *