STS

Serviciul de Telecomunicații Speciale vrea să-și construiască o nouă clădire administrativă care va găzdui sediul pentru Direcția Județeană de Telecomunicații Speciale Constanța. Valoarea totală a proiectului ajunge la peste 5,5 milioane de euro.

În cadrul proiectului se va construi un imobil cu un regim de înălțime format din parter, 2 etaje și un E3R. Proiectul presupune și realizarea amenajărilor exterioare ale curții, împrejmuirea incintei la limita de proprietate, realizarea unui bazin subteran pentru rezerva de apă, toate instalațiile aferente, racorduri și branșamente care să asigure funcționalitatea dorită. STS vrea sediu la Constanța pentru desfășurarea în condiții optime a activităților curente ale instituției, ce va permite acomodarea infrastructurii tehnice, a sistemelor informatice și de monitorizare sau management precum și a echipelor de administrare, inclusiv personalul care îl va deservi. Amenajarea clădirii va fi efectuată conform cerințelor STS, iar spațiile vor fi compartimentate în funcție de specificul fiecărei camere și în funcție de nivelul de securitate corespunzător operațiunilor desfășurate în spațiul respectiv.

Clădirea va fi echipată cu: sistem detecție si semnalizare incendiu, sistem de stingere incendiu, sistem de hidranți interior si exteriori, sistem de supraveghere video, sistem de control acces, sistem de avertizare la efracție a clădirii, sistem BMS, racord telecomunicații din 2 direcții redundante, sistem desfumare. De asemenea, cladirea va cuprinde si un spatiu complet amenajat si dotat cu destinatia de Data Room.

Valoarea totală a investiției este de 27,7 milioane de lei, plus TVA, adică 5,7 milioane de euro. Firmele interesate să lucreze pentru STS trebuie să treacă, mai întâi, de o etapă de precalificare, ca să fie verificate că sunt de încredere. Acest proeict este încadrat la „secret de serviciu”. Contractul va avea o durată de 510 zile de la data atribuirii.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *