Tănase Stamule consilierul premierului pe probleme economice
Tănase Stamule consilierul premierului pe probleme economice

Tănase Stamule, consilierul premierului pe probleme economice, consideră că PSD aplică strategia electorală ”hoțul strigă hoții” prin atacurile îndreptate asupra ministrului sănătății, moțiunea simplă împotriva lui și acuzele despre așa zisa proastă gestionare a epidemiei coronavirusului.

„Ce face PSD pe frontul pandemiei este pur și simplu aceeași strategie binecunoscută a social-democraților, care se poate traduce plastic prin formula ”hoțul strigă hoții”. PSD încearcă să transfere în cârca actualei guvernări practicile patentate de fostele guverne social-democrate. De fapt, PSD ar trebui să evite să vorbească despre sănătate și despre economie, pentru situația dezastruoasă pe care au lăsat-o în urma lor”, a spus Stamule.

„Atacurile la adresa măsurilor Guvernului cu privire la testarea sau nu a populației, la raportarea cazurilor de infectați sau la necesitatea prelungii sau nu a stării de alertă urmăresc, de fapt, polarizarea comunității și decredibilizarea instituțiilor statului”, a spus Tănase Stamule, potrivit Stiri pe Surse.

Consilierul premierului a arătat că studii independente realizate la nivel internațional plasează România printre țările care au luat printre cele mai eficiente măsuri pentru combaterea pandemiei. Mai mult, reacția din timp a autorităților a evitat situații grave de tipul celor din Italia sau Spania.

„Despre ce vorbim ?! PSD declară că singura sa preocupare este sănătatea și siguranța cetățenilor. Dar cât de credibili sunt liderii partidului care colportează pe toate canalele informații false și neverificate cu privire la numărul îmbolnăvirilor sau al morților, sau când cer desființarea unor paturi din spitalele desemnate să trateze persoanele infectate, în condițiile în care numărul pacienților nu scade, ci crește din nou, după relaxarea de la 1 iunie ?”, a declarat Tănase Stamule.

Deputații au dezbătut marți moțiunea simplă ”Sănătatea românilor nu este firmă de pompe funebre” depusă de PSD împotriva ministrului sănătații. Votul final asupra moțiunii este așteptat miercuri.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *