Testare la congres. Congresul PNL va avea două stații de testare rapidă
Testare la congres. Congresul PNL va avea două stații de testare rapidă

Testare la congres. Congresul PNL va avea două stații de testare rapidă, pentru că la manifestarea din 25 septembrie vor participa mai bine de 5.000 de oameni, astfel că trebui luate măsuri sanitare de siguranță, a explicat liderul PNL Rareș Bogdan.

Testare la congres. Vor fi două staţii de testare rapidă anti-COVID pentru toţi cei care intră în sala reuniunii, la congresul liberarilor se va desfăşura într-o sală la Romexpo a explicat prim-vice-președintele partidului, Rareș Bogdan, potrivit B1TV. Congresul poate avea loc sub această formă pentru că nu mai sunt la acest moment restricții cu privire la adunările publice.

Noi, la Congresul PNL, după cum ştiţi, suntem 5.000 de oameni, nu renunţăm la această cifră. În cazul în care nu vom putea organiza în sală, în Romexpo, vom merge afară pe stadion, la Arcul de Triumf, sau la Romaero Băneasa, dar deocamdată stăm în sală şi vom folosi la congres pe de o parte vaccinul – cred că dintre delegaţi 75 – 80% sunt vaccinaţi – dar pentru cei care, din diverse motive, nu s-au vaccinat vom folosi certificatul verde digital, plus vom avea două staţii de testare rapidă la faţa locului pentru toţi delegaţii, inclusiv cei vaccinaţi. (…) Noi mergem şi pe testarea cu test rapid pentru toţi cei care intră în sala congresului”, a declarat prim-vicepreşedintele PNL.

Leave a comment

Lasă un răspuns