Victoria Friedmansky

Acuzații la nivel înalt în Partidul Național Liberal. Președintele ogranizației de tineret a Sectorului 4, Victoria Friedmansky, acuză echipa premierului de minciună și acuzații nefondate. În urma campaniei interne, PNL înregistrează o intenție de vot de doar 18%.

„Încă o acuzație mincinoasă făcută de tabăra domnului Cîțu”

Victoria Friedmansky, președintele Tineretului Național Liberal Sector 4 a postat pe pagina personală de Facebook un mesaj adresat echipei premierului. Aceasta îi ia apărarea lui Ludovic Orban, susținând că acuzațiile aduse de liberalii apropiați lui Cîțu sunt mincinoase.

Aseară am asistat la încă o acuzație mincinoasă făcută de tabăra domnului Cîțu. Aceștia au susținut că domnul președinte Ludovic Orban a făcut ce a vrut în PNL. Nu există dovadă mai clară că mint, decât Biroul Politic Național de ieri, în care domnul Vîlceanu a fost desemnat deși LO a votat împotrivă.

Acest lucru ne arată clar că negocierea facuta de Orban pentru ministere a fost aprobata de același for statutar în decembrie! Păi atunci ce tot urlau? Dacă ei nu ar fi fost de acord sa dea la USRPLUS ministere mai importante se puteau opune atunci. Dar de frică că nu ajung la guvernare au acceptat. Au votat toți că sunt de acord. Puteau vota împotrivă!” se arată în postarea acesteia.

Campania internă a dus partidul la 18% intenție de vot

Ultimele sondaje arată că în urma campaniei interne, intenția de vot pentru PNL a scăzut dramatic. Politico.eu prezintă un sondaj finalizat pe 26 iulie unde Partidul Național Liberal înregistrează o intenție de vot de doar 18%. Victoria Friedmansky nu ezită să puncteze acest aspect, acuzând echipa Cîțu că le rămâne ca până la Congres să convingă delegații că nu vor obține un scor dezastruos pentru partid.

Speranța lor la congres stă în ideea că “câinii latră, caravana trece” și ei vor reuși să păcălească destui delegați că nu vor duce partidul iar sub 18%. Adevărul este că deja îl duc la vale! Încearcă să păcălească cu minciuni dezgustatoare și aberante și continuă să facă rău. Au demonstrat chiar ieri că dacă voiau să facă altceva anul trecut, puteau să o facă oricând.” scrie aceasta pe pagina de Facebook.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *