Image default
Actualitate

Traian Băsescu desfiinţează campania de vaccinare: „Cred că ne îndreptăm spre o catastrofă. Pe brambureala asta nu vor vaccina nici 3 milioane”

Europarlamentarul Traian Băsescu a făcut miercuri seara declarații dure despre campania de vaccinare desfăşurată în România, care urmează să intre vineri în etapa a doua.

Traian Băsescu a declarat la TVR că această campanie ar trebui trecută sub o comandă unică, deoarece sunt prea mulţi factori decizionali, care elaborează planuri şi strategii, dar prea puţini care să le pună în aplicare.

„Pe brambureala asta nu vor vaccina nici 3 milioane. Aș pune totul sub comandă unică, cu un colectiv restrâns care să fie informat la fiecare minut cu numărul de vaccinări făcute. Un sistem centralizat”, a declarat fostul președinte.

Traian Băsescu: „E inadmisibil să ai 450.000 de doze şi să vaccinezi 140.000 în 16 zile”

„Văd că se încearcă să se urce pe administrațiile locale. Trebuie dată activitate de vaccinare spitalelor și policlinicilor private. Au condiții excelente pentru a ține vaccinurile.

Cred că ne îndreptăm spre o catastrofă. Este inadmisibil să ai în țară 450.000 de doze și să vaccinezi 140.000 în 16 zile. Țara e plină de oameni care știu să facă planuri, prea puțini care pot să le aplice.

Se vorbește numai la viitor. Nu-i joacă, eu trag un semnal de alarmă! Nu au decât să spună că treaba merge foarte bine”, a spus Traian Băsescu.

Traian Băsescu, fostul președinte al României, afirmă, miercuri seară, într-o postare pe Facebook că, în loc să-şi respecte sloganul “We’re making America great again”, preşedintele american Donald Trump, încă în funcție, ”o face praf”.

Băsescu, ironic la adresa lui Trump

„Trump – «We’re making America great again» – şi o face praf. După ce a izolat ţara în timpul mandatului, fiind incapabil să înţeleagă că o ţară izolată nu poate fi liderul lumii, este acum, la sfârşit de mandat, pe cale să-şi facă ţara praf şi pulbere”, a scris, miercuri seară, pe Facebook, Traian Băsescu.
Totodată, Traian Băsescu îl caracterizează pe Trump  ”un mare om de afaceri şi în acelaşi timp, un om politic mărunt, bolnav de egoism şi putere şi care se pune pe el deasupra intereselor ţării lui”.

Related posts

Nicușor Dan și-a făcut partid și se aliază cu USR-Plus la alegerile locale

Constantinescu Gabriel

Câți bani au primit de la stat partidele. PSD este campionul absolut

Constantinescu Gabriel

DRAGNE DANIELA

Andreea Cristescu

Leave a Comment