Traian Băsescu despre Moise Guran: „E o panaramă” . Ce a spus despre Dăncilă
Traian Băsescu despre Moise Guran: „E o panaramă” . Ce a spus despre Dăncilă

Fostul preşedinte Traian Băsescu l-a atacat dur pe Moise Guran, fost jurnalist intrat în politică, în tabăra USR-Plus. „E o panaramă” a spus fostul șef al statului, care a vrut să-i răspundă acestuia cu aceeași monedă ca atunci când Moise Guran l-a criticat pe Băsescu, omul politic.

„Va fi un rateu în politică”, a spus Traian Băsescu despre Moise Guran, într-un interviu acordat publicației Adevărul.

„Moise Guran e o panaramă. Scuzaţi-mă! E o întoarcere de complimente (n.red.: râde) între mine şi Moise Guran. Va fi un rateu în politică, pentru că Moise Guran are un mare deficit. Nu de inteligenţă, ci de caracter. Vorbesc de atitudini publice. Şi el a constatat la mine, din atitudini publice a tras concluzii, aşa că nu am nicio reţinere să-l caracterizez după atitudinile publice” a mai spus Traian Băsescu despre Moise Guran.

Traian Băsescu a mai precizat la Adevărul Live că nu se poate ajunge la anticipate fără un blat între PSD şi PNL şi că liberalii au greşit când au preluat guvernarea, în condiţiile în care tot PSD are majoritate în Parlament.

Viorica Dăncilă mai trebuia lăsată un an la putere, ca să „pulverizeze” PSD, crede Traian Băsescu.

Şi-ar fi permis România să mai stea încă un an cu PSD şi Dăncilă la guvernare?

Da, şi-ar fi permis. Pentru că ce era de stricat s-a stricat. Nu mai avea ce să strice doamna Dăncilă mai departe. Ce să mai facă? Ce cheltuieli să mai angajeze?

Să arunce în aer bugetul pe 2020.

Păi l-au aruncat. Înainte să plece. Prin mărirea cu 40% a pensiilor, bugetul este aruncat în aer.

Leave a comment

Lasă un răspuns Anulează răspunsul