petrecere Cîțu tort

Petrecere liberală. Florin Câțu și-a sărbătorit ziua de naștere ieri într-un moment tensionat pentru partidul pe care îl conduce. Președintele PNL a comandat două torturi pentru acest eveniment. Sărbătoarea a avut loc la sediul din Aleea Modrogan.

Două torturi pentru ziua lui Florin Cîțu

Pentru ziua de naștere a fostului premier s-au comandat două torturi. Erau așteptați o mulțime de lideri ai Partidului Național Liberal. Cel puțin președinții celor 46 de filiale ar fi fost de așteptat să își prezinte omagiile. La petrecere erau așteptați și mai mulți parlamentari sau miniștri.

Evenimentul era gândit să marcheze și întoarcerea lui Cîțu din ceea ce el a denumit ca fiind o vizită istorică a Partenerului Strategic.

Petrecere cu NOUĂ invitați

La grandioasa petrecere au fost prezenți numai nouă invitați. I-au urat „La mulți ani” lui Florin Cîțu foarte puțini dintre cei care l-au susținut să ajungă președinte.

Monica Anisie, șefa PNL Sector 2, Alin Nica, președintele PNL Timiș, Theodor Stolojan, Alina Gorghiu, deputatul Ionuț Stroe, Cristi Băcanu, George Tuță (fostul consilier al directorului SRI Edward Hellvig și liderul liberalilor din Tulcea, Ștefan Ilie. Aceștia sunt toți cei care au ales să-l gratuleze pe Cîțu.

Resturile de la petrecere au fost împărțite personalului de pază de la sediul partidului. Atât torturile cât și mâncarea au rămas neatinse din cauza faptului că majoritatea invitaților nu s-au dus la bairam.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *