Un jandarm s-a împușcat mortal cu arma din dotare, după o decepție
Un jandarm s-a împușcat mortal cu arma din dotare, după o decepție

Un jandarm s-a împușcat mortal cu arma din dotare, după o decepție din dragoste, din primele date ale anchetei. Ofițerul în vârstă de 41 de ani a fost găsit împușcat în locuința sa din Otopeni, luni dimineață, iar anchetatorii merg pe ipoteza sinuciderii. Bărbatul, fost sportiv și campion olimpic la scrimă, ofițer de jandarmi, divorțase recent.

O femeie a fost cea care a descoperit cadavrul și a sunat la 112, transmite B1TV.

„Astăzi, 3 octombrie, în jurul orei 8:34, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, într-un imobil din localitatea Otopeni, un bărbat este decedat în locuința sa.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii orașului Otopeni pentru efectuarea de activități din competență.

Echipajul medical sosit la fața locului a declarat decesul bărbatului respectiv. Prima ipoteză este cea a unei sinucideri

A fost anunțat medicul legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Ilfov, pentru efectuarea de activități din competență.

Cazul va fi preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, pentru efectuarea de activități din competență, stabilirea cu exactitatea a situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun”, a transmis Poliția, potrivit sursei citate.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *